reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2015

Ja przytylam w 1 ciaxy ok 1-12 kg i tydzien po porodzie zapomnialam o kg. Teraz zaczynam o 2 kg wiecej na starcie. Niecstresuje sie choc duzo jem :)

reklama
Dziewczyny nie przesadzajcie z tymi cytrusami. Mnie gin przestrzegał, ponoć później dziecko może mieć uczulenie. U mnie dziś cały dzień mdłości, jak coś zjem, to na chwilę jest lepiej, ale ogólnie jakiś kiepski dzień dzisiaj mam. :-(

A no dopiero teraz mi aplikacja odpaliła :confused:

Ja smak mam podobny do Zahari i powiem wam, że myślę że spodziewam się chłopców :p zobaczymy czy się potwierdzi.

Któraś pytała o euthyrox ja biorę 75.

Kropeczka - dobrze, że jest dobrze. Kciuki nadal zaciśnięte.

Lisica - beta piękna.

Matik - super, że jst ok.
To tyle co udało mi się zapamiętać. Uciekam spać i dobrej nocy życzę.
Buziaki :*

Chyba wiekszosx z nas ma przeczucie na chlopca
Pozatym to zegnam sie dobranoc :-D i juz jutro usg... kurcze ja w tej ciazy to jakas vhora jestem dopiero co mialam wirusa teraz jakis chyba grzybek sie przyplontal i cos mi siedzi w gardle ale mysle ze chyba znow mam powoekszone wezly... mam nadzieje ze po 12 tyg będę Zdrowa.. w pierwszej ciazy tylko mialam katar pierwszy trymestr a teraz takie cuda. Grrr. Trzymac kciuki bo sie martwie przez tego wirusa czy z kropkiem jest wszystko ok. !!!!

Vivid mój mąż jest na każdym Usg ze mną i każde nagrywa :)

Lisica piękna beta i kciuki za serduszko :)

A to moje kwiatki od męża z okazji 9.4 tyg ;)
ImageUploadedByForum BabyBoom1412625085.606383.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1412625085.606383.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1412625085.606383.jpg
    38,4 KB · Wyświetleń: 53
Kochana w usg to nie mikrofale bo by nam dzidzia sie gotowała :)

Mikrofale napewno bo wlasnie sie pdgrzewa dlatego badanie powinno trwac najkrocej jak to możliwe. Znacznie slabsze niz w mikrofalowce ale ppwoduje drganie czasteczek wody a w zwiazu z tym jej podgrzewanie...Przynajmniej tak czytalam..

Matik co to za kwiaty, te fioletowe? Piękny bukiet :)

Didi zdrówka, mnie też coś zaczyna rozkładać. Mam nadzieje że to tylko lekkie przeziębienie i że młodego nie zarażę.

Uciekam spać. Dobrej nocy

Edit. Asaf nie masz racji z tym usg, odsyłam chociażby do ciotki wikipedi.

Ostatnia edycja:
Asiaf pewności nie mam bo wiedza w internecie tez nie jest zawsze prawidłowa ale odbiły mi sie o uszy inne fale :) ale zgadzam sie że lepiej jak najkrócej

Kokardkaa dzięki to goździki :)

reklama
Do góry