reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2015

reklama
A do usg to właśnie nie wiem jak to jest podobno nie ma naukowych dowodów że usg w jakiś sposób jest szkodliwe dla dziecka. A Wy co o tym myślicie?

Ja gdzieś czytałam, że usg co prawda nie jest szkodliwe, ale za to nieprzyjemne dla malucha, bo wytwarzane są przy tym jakieś wysokie dźwięki i dzieciaczek się niepokoi.

:rofl2:Dziewczyny. Bylam pierwszy raz w zyciu w smyku :) i to nie dlatego, że lapie mnie ubrankowa fantazja, ale wybieram sie jutro do koleżanki, której córeczka ma prawie 14 miesięcy. Te zakupy były dla mnie horrorem :) niby kilka rzędów ubranek, ale wybrac cos i wygodnego i praktycznego i ładnego to bylo megawyzwanie. Udalo mi sie w końcu wziac trzyczęściowy komplecik. Pytanie do mam: Czy dobrze zrobilam ze wzięłam rozmiar na 86cm (co teoretycznie moze byc jeszcze ciut duże), czy lepiej bylo wziac 80cm? Nie chciałam dzwonic do koleżanki, bo wiadomo, że by powiedziała żebym sie nie wygłupiała.

Hej Mamusie :)

Kokardka super że wszystko ok. Odpoczywaj :*:*

Co do wizyt to ja mam też co 3 tyg :)

a co do mdłości to mi powróciły ale już nie tak intensywnie jak poprzednio. Da się przeżyć.
Z nowości to zajrzałam do swoich notatek ze szkoły i mogę Wam polecić lokomotiv na mdłości :) Jest jak najbardziej bezpieczny :)

Na zgagę bezpieczne jest rennie także spokojnie możecie brać :)

Lukrecja ginka dała Ci odpowiednią dawkę tego leku bo nie może decydować za endokrynologa i dała to co mogła czyli najniższe dawkowanie. Bierz bez obaw bo musisz :)

Trzymam kciuki za Wasze wizyty &&&&

Matik widzę że Twój maluszek to już mini dzieciątko a nie kijanka :D super :) Ja jeszcze muszę tydzień na wizytę poczekać :/

Asiula też się cieszę, że wszystko u mnie ok ale najprawdopodobniej chodziło Ci o Kropeczke :D ;)

Matik piękna dzidzia :)

Vivid lepiej za duże niż za małe więc dobra decyzja ;)

reklama
Do góry