reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maj 2015

Kropeczka jedz a bedziesz spokojniejsza. Ja bym pojechala. Ja poszlam nabizbevprzyjec jak sie zapisywalam na usg miesiac przed porodem bo msie mocno brzuch napinal a to sie zsarzalo juz wczesniej. Ktg pokazalo takie skurcze ze dziwili sie ze nie czuje boli. Na drugi dzien Jas sie urodzil ;) a poszlam tylko i wylacznie z paniksprawdzic. Nie interesuje mnie czy wysmieja czy nie. Bedziesz spokojniejsza:)

reklama
Mi lekarz powiedzial ze gdyby zaczal ostro boleć brzuch i pojawią się plamienia/krwawienie odrazu jechać na izbę przyjęć. Wiec jedz.. Izba jest po to byś mogła skonsultować to co Cię niepokoi... Będzie dobrze.

Ja tez trzymam kciuki Kropeczka, odezwij sie po! :)

Eweli85, bedzie 13,5 miesiaca miedzy dzieciakami, synek jest z 6 kwietnia 2014, drugie wg USG ma przyjsc na swiat 26 maja :) Jutro rano mam USG mam nadzieje ze bedzie juz widac serduszko...

Przy odklejaniu kosmowki zawsze sa plamienia? Na jakim etapie je widac? Polska ginekolog kazala mi na to zwrocic uwage przy wizycie bo ze wzgledu na maly odstep miedzy ciazami moze sie tak zdarzyc, ale na wizycie w 5 tygodniu tutaj (do konca pazdziernika mieszkam w Niemczech) ginekolog powiedziala tylko ze na USG wszystko wyglada prawidlowo. Oni tu generalnie traktuja ciezarna jak malo rozgarnieta istote i kobiecie 6 miesiecy po porodzie tlumacza co to jest macica i szyjka macicy ;)

Ostatnia edycja:
Co prawda wchodzę trochę w dyskusję, a do tego poważną (wiem, bo sama przechodziłam to co Kropeczka), ale chciałam Was gorąco powitać i dopisać się do majowych mam 2015.
Termin liczony wg miesiączki wypadł na 22 maja, choć ja z moich wyliczeń obstawiam bardziej 18 :)

Co prawda wchodzę trochę w dyskusję, a do tego poważną (wiem, bo sama przechodziłam to co Kropeczka), ale chciałam Was gorąco powitać i dopisać się do majowych mam 2015.
Termin liczony wg miesiączki wypadł na 22 maja, choć ja z moich wyliczeń obstawiam bardziej 18 :)

Witaj;-) Kropeczka jedz do szpitala i tyle każde plamienie Trzeba skontrolować . Ja jestem taka przewrazliwiona na tym.punkcie. Teraz odkąd jestem w ciąży ciągle czuje takie uczucie wilgotności i ci chwile zerkam na wkładkę .

reklama
Kropeczka trzymam kciuki, powodzenia!

Dziewczyny z warszawy ;-) z całym szacunkiem-załóżcie sobie temat o tych szpitalach w Warszawie bo ja się w wątku głównym nie mogę odnaleźć, i myśle ze nie tylko ja...

Witam się ;)
Obudziłam sie w nocy i kilka godzin nie mogłam spać, rano pojechaliśmy z moim B na pchli targ i tak bym juz chciała kupować dla maleństwa ;-) gdybym chociaż mogła znać juz płeć ;-)
Swoją droga wiecie ze tu gdzie mieszkam jest zakaz mówienia płci?
Takie jest prawo ponieważ było bardzo duzo aborcji :/
I jak ktoś chce znac płeć musi iść prywatnie na usg i zapłacić £100 i wtedy się dowiedzieć. Bezsens!

Plany na dziś? Rosołek ;-) kawa u teściowej, a potem musimy jechać kupic farby bo od jutra zaczynamy odświezanie pokoiku, w niedziele przylatuje mój tato i bedzie z nami mieszkał kolejne pół roku ...

Miłej niedzieli mamuśki!

Ostatnia edycja:
Do góry