reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2015

Ja pappa na pewno nie będę robić. W innym wątku naczytałam się, jak to lubi źle wychodzić i tylko wprowadza stres.
Podziękuję za coś takiego i bez tego się stresuję.

reklama
A moj narzeczony nie chce byc przy porodzie. :-( No normalnie czuje jak by mial gdzies ze dla mnie to nie bedzie ani latwe ani przyjemne. Przeciez duzo latwiej bedzie mi jak wspoltworca bedzie to chociaz przezywal ze mna.
Jesli on nie bedzie chcial to wezme mame a jego zabronie wpuszczac na oddzial. Wsciekla jestem strasznie.

Colly niebsziwei sie vo nibybjakiebma argumenty ze nie chce. Jak nie bedzie na tej drugiej czeaci przyvparciu to wogole nie zobaczy jak dziecko wychodzi. ja bym mu mocno na ambicje wjechala ze tchurzy byc przy tobie jak bedzie bolalo....

No próbowałam już. Nic do niego nie dociera. Mówię do niego, że przecież nic mu nie będą robili, to ja będę cierpiała a on tylko będzie żeby mnie psychicznie wesprzeć a on się cieszy że na szczęście i tak w pracy pewnie będzie. Teściowa stoi po jego stronie. Twierdzi, że jak będę rodzić to nie będzie czasu na takie rzeczy. Grrr! I to ma byc partner? A jeszcze chwile temu tak go wychwalalam...

Kokardko, Lisico, ale fajnie ,że jesteśmy tu razem z tych samych okolic. Jak będzie u mnie z porodem zobaczymy...może będzie to Krosno,bo to blisko. Obecnie prowadzę ciążę w Rzeszowie w Pro Familii. Ale jeszcze duzo czasu, oby ciąża się dobrze rozwijała, spodziewam się bliźniaków a z nimi bywa,że wcześnie się rodzą.
Padł mi net domowy i pisze z telefonu,uff ciężko mi się pisze więc narazie zmykam :-)

reklama
Jeśli mogę coś poradzić to pamiętaj ze masz jeszcze parę miesięcy na przekonanie go. Faceci moim zdaniem z zasady działają troszkę złośliwe wiec masz jeszcze trochę czasu aby go przekonać

Do góry