reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2015

Dostał pod opiekę i co robił? :) bo jak mówię mojemu o tym to pyta czy moja siostra tam będzie żeby mu pomóc hehe cyka się chyba:D

Nic, musial jej nie zgubic bo nas przenosil na sale poporodowa. Ja przyjechalam juz na gotowe. A mlod lezala zajwiona. Dziecjo po porodzie jak sie uspokoi na mamie to raczej spi bo jest zmeczone. Głod poczuje najwczesniej po 3 godzinkach bo przeciez puji pepowina nie zostanie przecieta to jest ciagle karmione.

reklama
Lisica ja bede rodzić w krośnie. A Ty? Do jakiego lekarza chodzicie? Ja do Nowakowej.

Co do porodu to dziewczyny mają racje w kluczowym momencie masz gdzies czy jest ktoś czy nie ma nikogo, ale wcześniej obecność męża niezastąpiona :) i mój też stał przy głowie i widoczniść na to co działo się między nogami miał średnią ;) ja sama niewiele widziałam. Później poszedł na ważenie, mierzenie i wrócił z młodym na rękach :)

Znaczy moj maz robil wszytko zeby byc malo przydatnym bo oczywiscie jak juz pisalam przysypial sobie slodko na skurzanym czerwonym fotelu z paczka podkladow porodowych pod glowa zamiast poduszki. A ja sobie jeczalam. Jak poprosilam o masaz ledźwi to robil ze 2 minutki i przestawal jakby mnie za chwile znowu bolec nie zaczynalo ... :p Masakra te chlopy, teraz sie zastanawiam czy z ciocia przyjaciolka nie rodzic...

No bo się zastanawiam czy to normalne że maluszka nie podejrze przez miesiąc :) może u lekarza jakoś ale wątpliwe. Czyli normalne że i ja dopiero między 11 a 13tyg na prenatalnych

reklama
No jak mnie na wizycie stworzonej u obcego gina dla L4 zechce podgladnac dzidzie to bede miala 3 wizyty w nie cale 2 tygodnie.... Bo 21.10 wizyta po L4, 25.10 mam prenatalne prywatnie u innego gina. A 29.10 mam wizyte u mojego bo wczesniej ma urlop niezapowiedziany i stad ta dodatkowa wizyta.

Do góry