reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2015

reklama
Ewelina tak stolyca ;) chodze do gawlaka do unicare bo nigdzie na nfz nie przyjmuje. Do przychodni na madalinskiego bede chodzic tylko po skuerowanie na badania bo prywatnie nie cgce robuc. Rodze na madalinskiego tak jak pierwszym razem. Baaaaardzo dobrze wspominam pobyt w szpitalu k porod. Opieka swietns. A Ty gdzie chcesz rodzic? W jakiej czesci wawy mieszkasz?

Ja mieszkam na Brodnie okolice Targówka Ratusz. Chodzę do Enel medu ale nie jestem z doktorki zadowolona i idę za tydzień na Karowa do lekarza tam mysle rodzić, czytałam opinie i są różne. Tak jak i o wszystkich szpitalach ale więcej pozytywnych

Kolezanka z kwietniowek rodzila na Karowj bliźniaki naturalnie. Przez to ze sie uparli ze ma rodzic naturalnie to drugi chlopczyk urodzil sie z mocnym niedotlenieniem. Ale juz sie w w miare wyrownali .

Lisica to można powiedzieć ze mieszkam za płotem ;) też moje okolice

Karenm podziwiam, musisz sie pewnie sporo nakombinować żeby urozmaicić jedzenie małego, przy 7 produktach nie ma zbyt wielu możliwości. Czy są jakieś szanse że to minie choćby częściowo?

Ja też nie mam opcji "lubie" w apce, jeszcze dwa dni temu była.

Nieśmiała dobre wieści, to lubię ;)

Kokardka liczę ze się cofnie nie ma innej opcji.
Je vedzie monotematycznie tj na zmianę barszcz czerwony z buraka ziemniaka indyka i kalafiorowej. Na śniadanie zawsze kaszka kukurydziana zupka podałam obiad mięso z zupy i ziemniak pierwsze śniadanie kolacja mleko i mleko tez pije między posiłkami.

No ja właśnie o Karowej słyszę dobre opinie i zle jak to o każdym szpitalu, byłam tam teraz na oddziale patologii i miałam te badania szkolenia w kierunku cukrzycy to wydawało mi się miło z obserwacji, myślałam o Żelaznej ale mam wrażenie że mocno przereklamowany szpital i poród w nim też..

reklama
Wytłumaczcie mi - jako kompletnie zielonej - jak to wygląda z tym wyborem szpitala.
Samemu można wybrać, czy trzeba tam chodzić do lekarza czy na szkołę rodzenia. I czy ma się pewność, że akurat tam się zostanie przyjętą, czy też mogą powiedzieć, że nie ma miejsc, bo pół miasta tam już dziś rodzi i spadówa.. szukaj czegoś innego.

Do góry