reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2015

Dobry wieczór ;)

Widzę, że o facetach piszecie... No cóż z nimi źle bez nich jeszcze gorzej ;)
Mój też nadmiernie się mną nie przejmuje, troszkę tam w domu pomaga i z Nikolą się pobawi, ale szału nie ma. Ja znów nie narzekam bo stale musiałabym się z nim kłócić, a prawdę mówiąc sił mi na to brak. Wolę grzecznie dochodzić do jakichkolwiek kompromisów niż groźbą egzekwować swe wszystkie rządania :)
A najlepiej podobało mi się podsumowanie Asiuli <3

Mitaginka - bardzo Ci współczuję tak złego samopoczucia :( przykre, że nikt nie chce zrozumieć, że każda kobieta ciąże przechodzi inaczej dokładnie tak jak napisała asiaf. Ehh trzymam kciuki by te wszystkie problemy szybko minęły :*

Było też o snach więc u mnie kupa jest snów erotycznych i to takich, które dosłownie doprowadzają mnie do orgazmu :confused: strasznie mnie to wnerwia i krępuje :-(

Dziś zrobim swoje wyniki i wszystko jest ok :) więc jutro z rańca mam wizytę i już z niepewności przebieram nóżkami :p

Matik - super, że udał się test glukozowy.

Ewelina - dobrze, że przeszłaś te szkolenie dla diabetyków. I oby cukier dał się łatwo kontrolować.

Lisica - zdrówka i piękna beta oby przyrastała :*

No, a teraz uciekam na kolację i pod prysznic :*

Ka_tka, ja tez mialam jeden sen, który mozna uznać za orgazmowy :) jak sie przebudziłam, to czulam takie uczucie w podbrzuszu, jakby ciagniecie, czy ściskanie i pomyślałam, ze to wlasnie wywolalo bzdurny acz realistyczny w uczuciu sen :p

reklama
KAtka ja bym nie pogardzila takim snem erotycznym ktory doprowadza do orgazmu :p Achchchch rozmażylam sie :) Dawno takiego nie miałam :p

Asiaf - ja znów tego nie cierpię :p
A mam ze dwa razy w tygodniu, ale pamiętam że w pierwszej ciąży też tak było. Po 1 trymestrze minęło by wrócić przed samym rozwiązaniem :/
Chętnie Ci te swoje oddam :)

Ja dzis nie na typowej diecie bo musze zrobic zakupy ale od 2 tygodni zero slodyczy, cukru itp i z ciekawosci juz zmierzylam sobie cukier i mam 102 po posilku a mozna do 120:-) wiec u mnie nie ma tragedii ;-) ciesze sie, choc czekam na weekend. Ciagle biegam to do lekarza to badania to praca to chora...musze sie zrelaksowac. :tak:

reklama
Mój może zapomnieć o seksie długo długo. Abstynencja trwa już miesiąc.
Pamiętam ze po pierwszym porodzie miałam tak zerowe libido i strach jak będzie ze jak synek ur 15.08 to seks był dopiero w styczniu

Do góry