vivid
Fanka BB :)
Dobry wieczór
Widzę, że o facetach piszecie... No cóż z nimi źle bez nich jeszcze gorzej
Mój też nadmiernie się mną nie przejmuje, troszkę tam w domu pomaga i z Nikolą się pobawi, ale szału nie ma. Ja znów nie narzekam bo stale musiałabym się z nim kłócić, a prawdę mówiąc sił mi na to brak. Wolę grzecznie dochodzić do jakichkolwiek kompromisów niż groźbą egzekwować swe wszystkie rządania
A najlepiej podobało mi się podsumowanie Asiuli <3
Mitaginka - bardzo Ci współczuję tak złego samopoczucia przykre, że nikt nie chce zrozumieć, że każda kobieta ciąże przechodzi inaczej dokładnie tak jak napisała asiaf. Ehh trzymam kciuki by te wszystkie problemy szybko minęły :*
Było też o snach więc u mnie kupa jest snów erotycznych i to takich, które dosłownie doprowadzają mnie do orgazmu strasznie mnie to wnerwia i krępuje :-(
Dziś zrobim swoje wyniki i wszystko jest ok więc jutro z rańca mam wizytę i już z niepewności przebieram nóżkami
Matik - super, że udał się test glukozowy.
Ewelina - dobrze, że przeszłaś te szkolenie dla diabetyków. I oby cukier dał się łatwo kontrolować.
Lisica - zdrówka i piękna beta oby przyrastała :*
No, a teraz uciekam na kolację i pod prysznic :*
Ka_tka, ja tez mialam jeden sen, który mozna uznać za orgazmowy jak sie przebudziłam, to czulam takie uczucie w podbrzuszu, jakby ciagniecie, czy ściskanie i pomyślałam, ze to wlasnie wywolalo bzdurny acz realistyczny w uczuciu sen