engacka
Fanka BB :)
Mój chyba zrozumiał, że zachował się źle - przyszedł i przeprosił. Podobno przemyślał i powiedział że mam rację, że powinien więcej zainteresować się domem i nami i że jest mu głupio i wstyd. Chyba dam mu szansę na poprawę
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Strasznie źle sie czuje... Bola mnie nogi, stawy, zoladek strasznie mnie boli. I pod powiekami mam piasek ...
A mi przysłali nie tą psią karmę, którą zamawiałam.
W dodatku otworzyłam pudło dopiero po tygodniu od dostawy (bo wcześniej mi się stary worek jeszcze nie skończył).
W pudle były dwa worki. Jeden dla psa, ten zły, a drugi dla kota moich rodziców.
Gdy chowałam w szafie złą karmę, mój kot otworzył worek dla moich rodziców i wszystko mi rozsypał w przedpokoju.
To za dużo na moje nerwy.. Siedzę i płaczę, bo jestem wkurzona... i nie mam, co dać psu jeść.
Głupia, mogłam od razu otworzyć! To by mi albo wymienili do tego czasu, albo bym nowy worek kupiła (wolę wymianę, bo karma kosztuje 250 zł).
Ech..
A i bez tego miałam dziś huśtawkę nastrojową.
Mam nadzieję, że wymienią, że wyślą kuriera na swój koszt.A nie wymienia ci tej karmy teraz, przeciez to ich blad nie twoj. Masz 10 dni na odeslabie bez podania przyczyny a na reklamacje znacznie wiecej.