reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2015

reklama
Mamy balona ☺tak jestem na fb w tej grupie od niedawna ☺myslslam o takim trojkolowcu .. myslicie, ze taki rowerek zly bedzie? A w biegowy w przyszlym roku wskoczymy...

Kupiliśmy dziś pierwsze buty:) właściwie to ciężko je nazwać butami, ale spełniają tą funkcję:) polecam Attipasy. Są super dla dziecka, łatwo się zakładają, idealne dla dzieci raczkujących i stawiających pierwsze kroki.

Efka27 a jaki rozmiar kupiliście? Oglądałam je na Allegro i widziałam rozmiarówkę s,m, l. Jak dobrać odpowiedni rozmiar? Dobrze trzymają piętę i są bardzo giętkie? Ja też muszę zacząć się rozglądać za butami dla młodej bo dzisiaj zaczęła stawiać pierwsze kroki :)

Ogladalam ostatnio te butki w sklepie bo fajnie wyglądają i też się zastanawiałam nad nimi ale właśnie nie wiedziałam jak sie sprawdzają .Póki co kupilam trampeczki i mam trzewiczki ale po polu i tak nie chodzi jeszcze a po domu wszyscy chodzimy na bosaka lub w skarpetkach ....ale

Kupiliśmy M, to odpowiada rozmiarowi 20. A to ok 12cm. Bardzo dobrze trzymają, nie spadają. Są na tyle giętkie że może raczkować bez problemu. Najlepiej kupić albo chociaż przymierzyć na żywo, ja właśnie pojechałam do takiego sklepiku w Warszawie. A potem już można przez internet kupować. Na stronie mają promocje że dwie pary za 150zl. Ja kupiłam za 85zl, więc trochę przeplacilam.

Rozmiarowka tych butików

Załączniki

• 1459673517698.jpg
    1459673517698.jpg
    24,1 KB · Wyświetleń: 74
reklama
Do góry