reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2013 :):)

Fiolkowa - nie, nie w żadnym wypadku żadne odchudzanie nigdy się nie odchudzalam i nie zamierzam. Suwaczek zmienię jak na kompa sobie siadne, na razie mogę tylko leżeć i wstawać do ubikacji. A ja na komórce mam neta. Dla mnie waga nie ma żadnego znaczenia i tak źle snie wyglądam bym miała się czym przejmować ;)

reklama
Sembo - to Ty masz chociaż skurcze!!! Wprawdzie takie, które na razie robią Ci tylko nadzieję, ale masz. A ja ZUPEŁNIE NIC!!! :szok: Czasami ból jak na @ i to wszystko. Także spokojnie, myślę, że Larcia będzie majówką!

Eklerka - zazdroszczę podejścia do wagi! Co ja bym dała żeby być szczupłą!!! Ja mam już 19 na + Lekarz mnie pociesza bo mówi, że dziecię duże i dużo wód płodowych a poza tym dużo wody zatrzymuję (opuchlizna) ale ja się stresuje jak to zrzucę... :baffled::baffled:

PolaTola ja nawet nie wiem czy to są skurcze, ból jak na @ i napięty brzuch, ale ustępuję jak zmienię pozycję... Mam już tak od początku maja, zawsze zaczyna się gdy odpoczywam (a raczej próbuje) i zawsze znika po 30-40 minutach ... :/

O matko eklerka aż 13 kg już Ci poszło?:szok: szybko... tez bym tak chciała, bo ja już 23kg na + :crazy: ale obstawiam, że min.5kg to woda, bo puchnę jak balon...
Mnie dzisiaj co jakiś czas łapie taki delikatny ból jak na @ ale nie twardnieje mi przy tym brzuch więc to kicha jakaś.. :crazy:

u mnie podobnie...wróciłam prawie do wagi sprzed ciąży (2kg brakuje), a waga jak najpierw leciała w dół jak szalona, tak teraz stoi:dry:

Wiesz, ja nie powiem, że narzekam, bo 15 kg mi spadło w te 3 tygodnie. Pewnie nie karmiąc piersią w życiu bym tego nie zrzuciła...:sorry2:Może teraz będzie wolniej, ale skuteczniej? Bo tak szybko chudnąć też jest niedobrze

reklama
Do góry