reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

Fiolkowa - nie, nie w żadnym wypadku żadne odchudzanie nigdy się nie odchudzalam i nie zamierzam. Suwaczek zmienię jak na kompa sobie siadne, na razie mogę tylko leżeć i wstawać do ubikacji. A ja na komórce mam neta. Dla mnie waga nie ma żadnego znaczenia i tak źle snie wyglądam bym miała się czym przejmować ;)

reklama
Sembo - to Ty masz chociaż skurcze!!! Wprawdzie takie, które na razie robią Ci tylko nadzieję, ale masz. A ja ZUPEŁNIE NIC!!! :szok: Czasami ból jak na @ i to wszystko. Także spokojnie, myślę, że Larcia będzie majówką!

Eklerka - zazdroszczę podejścia do wagi! Co ja bym dała żeby być szczupłą!!! Ja mam już 19 na + Lekarz mnie pociesza bo mówi, że dziecię duże i dużo wód płodowych a poza tym dużo wody zatrzymuję (opuchlizna) ale ja się stresuje jak to zrzucę... :baffled::baffled:

PolaTola ja nawet nie wiem czy to są skurcze, ból jak na @ i napięty brzuch, ale ustępuję jak zmienię pozycję... Mam już tak od początku maja, zawsze zaczyna się gdy odpoczywam (a raczej próbuje) i zawsze znika po 30-40 minutach ... :/

O matko eklerka aż 13 kg już Ci poszło?:szok: szybko... tez bym tak chciała, bo ja już 23kg na + :crazy: ale obstawiam, że min.5kg to woda, bo puchnę jak balon...
Mnie dzisiaj co jakiś czas łapie taki delikatny ból jak na @ ale nie twardnieje mi przy tym brzuch więc to kicha jakaś.. :crazy:

u mnie podobnie...wróciłam prawie do wagi sprzed ciąży (2kg brakuje), a waga jak najpierw leciała w dół jak szalona, tak teraz stoi:dry:

Wiesz, ja nie powiem, że narzekam, bo 15 kg mi spadło w te 3 tygodnie. Pewnie nie karmiąc piersią w życiu bym tego nie zrzuciła...:sorry2:Może teraz będzie wolniej, ale skuteczniej? Bo tak szybko chudnąć też jest niedobrze

reklama
Do góry