reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maj 2013 :):)

reklama
Nia wody płodowe o zapachu bananów.dobre!:-D
Kartagina współczuje. pamiętam ten ból, nie do opisania.czułam,az na kręgosłupie ,aż wreszcie się poddałam.
Natalia jesteś niemożliwa.
NOirel ładna pamiątka. no i wizyta udana.zazdroszczę ,ze już niedługo będziesz tulić Kacperka.

hah mam forum na komie co prawda kiepsko się pisze ale zamiast drzeć gębę i poniewierać męża będę wam pisała relację na żywo haha
ciekawe jak natalii, nie pisała dawno może już wyskakała dziecko z siebie :p
muszę kurde opier^&lić znajomych na FB co chwilę udostępniają jakieś niby-akcje wsparcia przeciwko aborcji, z jakimiś mega drastycznymi zdjęciami od których jest mi słabo albo chce mi się wracać, albo jeszcze gorzej śnią mi się potem ;// Jestem wrażliwa na widok martwych płodów, a nawet nie mam jak przewinąć tego bo sie poprostu nie spodziewam takich rzeczy jak wchodzę na FB ;/

zapo a ciebie też tak cycki bolą?? bo moje to zmasakrowane do reszty. zaciskam zęby z bólu przy pierwszym zassaniu małej...
!
trochę tak, ale tragedii jeszcze nie ma. Posiłkuję się kremem do brodawek. Przy iggym było znacznie gorzej.

Dorian robi sobie z moich lizaka ,mamy ubaw popachy z moim ze jak on go bierze i przytula jak jest glodny to szuka mu cyca na twarzy :-D:-D wszystko co gole to cyc :-D ...
u nas podobnie. Odruch szukania włącza się automatycznie po wypuszczeniu cycka zpaszczy.
Ja się tylko zastanawiam jak długo będę za smoczek robiła. Fiołkowa czy ty aby dotrzymasz?

reklama
Do góry