Dorian robi sobie z moich lizaka ,mamy ubaw popachy z moim ze jak on go bierze i przytula jak jest glodny to szuka mu cyca na twarzy wszystko co gole to cyc ...Poród na żywo
Ja mam dziś dość. Młoda prawie cały dzień na cyckach mi wisiała Czuję się wyssana doszczętnie. Aż mi się w łepetynie kręci...
reklama
Nia wody płodowe o zapachu bananów.dobre!
Kartagina współczuje. pamiętam ten ból, nie do opisania.czułam,az na kręgosłupie ,aż wreszcie się poddałam.
Natalia jesteś niemożliwa.
NOirel ładna pamiątka. no i wizyta udana.zazdroszczę ,ze już niedługo będziesz tulić Kacperka.
Kartagina współczuje. pamiętam ten ból, nie do opisania.czułam,az na kręgosłupie ,aż wreszcie się poddałam.
Natalia jesteś niemożliwa.
NOirel ładna pamiątka. no i wizyta udana.zazdroszczę ,ze już niedługo będziesz tulić Kacperka.
sembonzakura
Fanka BB :)
hah mam forum na komie co prawda kiepsko się pisze ale zamiast drzeć gębę i poniewierać męża będę wam pisała relację na żywo haha
ciekawe jak natalii, nie pisała dawno może już wyskakała dziecko z siebie
muszę kurde opier^&lić znajomych na FB co chwilę udostępniają jakieś niby-akcje wsparcia przeciwko aborcji, z jakimiś mega drastycznymi zdjęciami od których jest mi słabo albo chce mi się wracać, albo jeszcze gorzej śnią mi się potem ;// Jestem wrażliwa na widok martwych płodów, a nawet nie mam jak przewinąć tego bo sie poprostu nie spodziewam takich rzeczy jak wchodzę na FB ;/
ciekawe jak natalii, nie pisała dawno może już wyskakała dziecko z siebie
muszę kurde opier^&lić znajomych na FB co chwilę udostępniają jakieś niby-akcje wsparcia przeciwko aborcji, z jakimiś mega drastycznymi zdjęciami od których jest mi słabo albo chce mi się wracać, albo jeszcze gorzej śnią mi się potem ;// Jestem wrażliwa na widok martwych płodów, a nawet nie mam jak przewinąć tego bo sie poprostu nie spodziewam takich rzeczy jak wchodzę na FB ;/
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
trochę tak, ale tragedii jeszcze nie ma. Posiłkuję się kremem do brodawek. Przy iggym było znacznie gorzej.zapo a ciebie też tak cycki bolą?? bo moje to zmasakrowane do reszty. zaciskam zęby z bólu przy pierwszym zassaniu małej...
!
u nas podobnie. Odruch szukania włącza się automatycznie po wypuszczeniu cycka zpaszczy.Dorian robi sobie z moich lizaka ,mamy ubaw popachy z moim ze jak on go bierze i przytula jak jest glodny to szuka mu cyca na twarzy wszystko co gole to cyc ...
Ja się tylko zastanawiam jak długo będę za smoczek robiła. Fiołkowa czy ty aby dotrzymasz?
eklerkaa
Fanka BB :)
noo ja jebnę zaraz hahahahahah
KORA GRATULACJE !!
KORA GRATULACJE !!
reklama
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Ja mam musteli krem i też daje radę. Która jeszcze rodzi? Bo ni wiem, czy kłaść się spać...
Podziel się: