reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maj 2013 :):)

ALG masz rację :) ja też się zastanawiam ile z nas dotrwa do maja :-);-)

Ja już po porannej kawie :tak:
Zaraz biorę się za malowanie włosów, bo se tak wymyśliłam, że do porodu muszę być umalowana :-) Na 11 jadę do ginki - odbiorę wyniki i zobaczymy co mi powie - a mam nadzieję że coś w tym stylu "PROSZĘ JUŻ RODZIĆ!!!!!";-):-):-)
No i jeszcze powinnam się ogolić :dry: tylko nie wiem jak to zrobić, bo już nie sięgam, trzeba będzie kombinować z lusterkiem :sorry2:

reklama
Aśka-powodzenia na wizycie :) i żebyś usłyszała TE słowa

A reszta śpi czy rodzi????? Bo po wczorajszym dniu to juz wszystkiego mozna sie spodziewac :)

Dzien dobry Kobietki

Moja noc podobna do poprzedniej... Ze tez te moje dzieci nie moga zrozumiec, ze w nocy to sie spi, a nie je. W dzien spia po 4-5 godzin a w nocy pobudka co 2,5-3godz. Ech.....

Milego dnia Brzuszki...poczekajcie do maja

Ja na ślepo już jadę od dłuższego czasu ;-) Już się nie mogę doczekać kiedy nie będę miała stresa, że coś sobie tam obetnę.
Pięknie dziewczynki się rozsypują :-)
Miałam wczoraj skurcze tak co 20 min, poleciałam szybko okna myć, pranie wieszać, podłogi przelecieć mopem no i... przeszło :angry: No, ale przynajmniej mam czyściej.
U nas atrakcji z Nianią ciąg dalszy i chyba będziemy musieli zrezygnować w ogóle ze współpracy z nią, bo oszukuje i kombinuje. Mam pewność, że synek ją lubi i jej z nią dobrze, ale łamie ustalone zasady, okłamała nas przed wczoraj i wczoraj na temat tego gdzie jest z dzieckiem i co robi. Plus ta akcja z początku tygodnia. Nam powiedziała, że w hotelu pracuje do końca tygodnia a naszej sąsiadce coś zupełnie odwrotnego. Itp itd :baffled:

Dzień Dobry, mój suwaczek pokazuje mi 39 tydzień, ciekawie nie? a ja tak nie śpię od 5... wstalam na siku i pospane już miałam. Pewnie później się zdrzemne jeszcze na chwilę

Natalia - bidulko ty nasza ;((( o której urodzilas? super ze córka jest już z wami.

margaret - ja wczoraj też miałam skurcze najpierw co 14 minut potem ustały na godzinę a potem 2 cholernie mocne skurcze ze musiałam kucnac... też się osprzatalam i nic ;(((( a mialam taka już nadzieję ze coś się zaczyna.....

Aśka - powodzenia na wizycie i też trzymam &&& za twoje wymarzone słowa ;))))

Elajar - Michas do 5 miesięcy wstawał mi w nocy co 1,5 -2 h na jedzenie, a w dzień potrafił nawet po 5 godzin spać..... gdy miał 7 miesięcy przespal mi pierwsza całą noc ;)) także uroki niemowlaka są po prostu boskie ;)

cytrynko - dziękujemy za info o 1 w nocy ;)) anioł stróż z CIEBIE ; ))))))

Ostatnia edycja:
Cytryna jest niezastąpiona,o 1 w nocy nam świeże wiadomości podaje:-)

wczoraj pełnia ale jakoś nas nie ruszyła,bo póki co cisza...

Aśka za wizytę i TE słowa:-)

ooo Fiołkowa pojechała na porodówkę :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Dzień dobry laleczki ;-)

Citrus :szok: o 1 w nocy takie wieści wstawiać !!! Szacun :szok:

Aśka ja to usłyszałam wczoraj na wizycie: "KTG super więc nie pozostaje nic innego jak brać się do rodzenia :-D nie oszczędzać się ;-)"
Jeśli chodzi o golenie to ja już ostatnie 2 razy korzystałam z lusterka bo przecież innaczej to mowy nie ma... umęczyłam sięstrasznie ale chociaż był efekt ;-)

Elajar to jak tylko możesz korzystaj... maluchy niedlugo napewno się przyzwyczajądo poprawnego trybu dnia :tak:

Magart współczuję sytuacji z tą nianią... Niepoważna kobieta...

Eklerka gratuluję dotrwania do 40 tyg :-D ja ten szczęśliwy dzień obchodziłam wczoraj :tak: Chyba Natalia zwróciła uwagę, że byłam pierwsza, której udało się dotrwać :-p

Zauważyłam że głównie dziewczynkom spieszy się na świat... chłopcy są jakoś bardziej powściągliwi :-p

Dziś przerzucam zimowe ciuchy do pawlacza a lato daję na dół. Na 11.30 mam KTG a pozniej idziemy z kolezanka ciężarówką majówką do kawiarni... więc proszę się nie martwić że mnie nie widać... odezwę się :-p

EDIT: Hehehehe Fiołkowa :-Dpowodzenia !!!!

To która z mam dziewczynek następna ???

Ostatnia edycja:
Do góry