reklama
aniaczek
Fanka BB :)
Mam wrażenie, że ten poród Natalii nie zakłócił jej normalnego funkcjonowania
Ja wypralam firanki, powiesilam je, wymyslam podlogi w mieszkaniu, zaraz bede wieszać zasłony i tak się umęczyłam, że się zastanawiam skąd kobieta bierze tyyyyle siły na poród???
Ja wypralam firanki, powiesilam je, wymyslam podlogi w mieszkaniu, zaraz bede wieszać zasłony i tak się umęczyłam, że się zastanawiam skąd kobieta bierze tyyyyle siły na poród???
citrus
Hmm... wróciłam z Biedrony, uszy mi zmarzły jak sto bandziorów. Rano mam nadzieję dostać się do ginekologa iiii urodzić w ciągu tygodnia! Spadam popijać lodowatą colę light (ślina do kolan!) i wtrąbiać jabłka przy najnowszym odcinku Supernatural. Hłe hłe hłe. Jakby coś ktoś, będę wrzucać na forum.
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Poród na żywo
Ja mam dziś dość. Młoda prawie cały dzień na cyckach mi wisiała Czuję się wyssana doszczętnie. Aż mi się w łepetynie kręci...
Ja mam dziś dość. Młoda prawie cały dzień na cyckach mi wisiała Czuję się wyssana doszczętnie. Aż mi się w łepetynie kręci...
ALG
Wariatka...
Dobrze ze relacji z kamerka nie ma
Dobrze ze relacji z kamerka nie ma
zapo a ciebie też tak cycki bolą?? bo moje to zmasakrowane do reszty. zaciskam zęby z bólu przy pierwszym zassaniu małej...
oj czuje mój kręgosłup że był nieużywany tyle miesięcy...a szew na pipce woła o pomstę! krzywy aż na pośladek wychodzi...
mam jedno życzenie do złotej rybki: Niech przestanie mnie tak wszystko boleć!
ech.. życie!
oj czuje mój kręgosłup że był nieużywany tyle miesięcy...a szew na pipce woła o pomstę! krzywy aż na pośladek wychodzi...
mam jedno życzenie do złotej rybki: Niech przestanie mnie tak wszystko boleć!
ech.. życie!
reklama
Natalia jest szalona po prostu Coś mi się zdaje, że będziemy mieć od razu zdjęcie Małej
Ja natomiast dziwnie się czuję...brzuch mnie mocno boli, czop już chyba cały odszedł, bo rano dużo, a teraz jeszcze trochę "doprawiło". Oby do poniedziałku
Ja natomiast dziwnie się czuję...brzuch mnie mocno boli, czop już chyba cały odszedł, bo rano dużo, a teraz jeszcze trochę "doprawiło". Oby do poniedziałku
Podziel się: