reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maj 2013 :):)

reklama
Mam wrażenie, że ten poród Natalii nie zakłócił jej normalnego funkcjonowania ;)

Ja wypralam firanki, powiesilam je, wymyslam podlogi w mieszkaniu, zaraz bede wieszać zasłony i tak się umęczyłam, że się zastanawiam skąd kobieta bierze tyyyyle siły na poród???

Hmm... wróciłam z Biedrony, uszy mi zmarzły jak sto bandziorów. Rano mam nadzieję dostać się do ginekologa iiii urodzić w ciągu tygodnia! :-D Spadam popijać lodowatą colę light (ślina do kolan!) i wtrąbiać jabłka przy najnowszym odcinku Supernatural. Hłe hłe hłe. Jakby coś ktoś, będę wrzucać na forum.

zapo a ciebie też tak cycki bolą?? bo moje to zmasakrowane do reszty. zaciskam zęby z bólu przy pierwszym zassaniu małej...

oj czuje mój kręgosłup że był nieużywany tyle miesięcy...a szew na pipce woła o pomstę! krzywy aż na pośladek wychodzi...
mam jedno życzenie do złotej rybki: Niech przestanie mnie tak wszystko boleć!

ech.. życie!

reklama
Natalia jest szalona po prostu:-D Coś mi się zdaje, że będziemy mieć od razu zdjęcie Małej:-D

Ja natomiast dziwnie się czuję...brzuch mnie mocno boli, czop już chyba cały odszedł, bo rano dużo, a teraz jeszcze trochę "doprawiło". Oby do poniedziałku:sorry:

Do góry