reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maj 2013 :):)

reklama
Odejścia wód nie pomylicie - nie ma takiej możliwości. Raz - zapach jest tak słodki, że aż mdły i leje się mimowolnie, a dwa - nie da się tego w żaden sposób zatrzymać, zaciskanie nóg, zatykanie i inne tego typu techniki tamowania :-D.

U mnie jak odeszły wody zachlapałam całe łóżko szpitalne aż mi było głupio. Prawda nie pomylicie tego z niczym. Nie da się zatrzymać, przy każdym ruchu po prostu leci;-) Nigdy nie zapomnę jak pielęgniarka powiedziała do mnie
- "Wody? a może Pani się spociła? Zaraz zobaczymy:-)" ,....Ta jasne spociła:szok:

mi wody się sączyły,takim małym ciurkiem,jakby uszczelka zawiodła:-D a ja dostałam pessar na pamiątkę :) i od razu mi humor wrócił :-) lekarz powiedział że w tydzień urodzę i R. chciał w nd jechać na motorze z kolegami do Kazimierza ale boi się mnie samej zostawić:tak:

a to czuć jak?? Jakbyś mimowolnie sikała czy po prostu robi się mokro i tyle?

jak juz dziewczyny wyzej napisaly :) ja odczuwalam ze po prostu leci i tyle nie da sie zahamowac, u mnie zaczelo sie jak polozylam sie do lozka i przy zmianie pozycji lub jak schodzilam do samochodu tez czulam, i oczywiscie zapach taki slodkawy, moja polozna mowi ze jej to przypomina zapach bananow :)

reklama
Do góry