reklama
sembonzakura
Fanka BB :)
a to czuć jak?? Jakbyś mimowolnie sikała czy po prostu robi się mokro i tyle?
kessy_3105
mi w pierwszej ciąży odchodziły właśnie tak jak bym popuszczała. Wyczytałam wtedy gdzieś że trzeba powąchać bo mocz "pachnie" specyficznie, a wody nie mają zapachu...Laski jak odchodzą te wody , bo ja ciągle dziś latam do kibelka i czasem ma wrażenie ,że nie zdąże
Kamila1988
Natalia Ty to masz podzielność uwagi, skacz, ródź i wrzucaj zdjęcia
rysia420
Odejścia wód nie pomylicie - nie ma takiej możliwości. Raz - zapach jest tak słodki, że aż mdły i leje się mimowolnie, a dwa - nie da się tego w żaden sposób zatrzymać, zaciskanie nóg, zatykanie i inne tego typu techniki tamowania .
U mnie jak odeszły wody zachlapałam całe łóżko szpitalne aż mi było głupio. Prawda nie pomylicie tego z niczym. Nie da się zatrzymać, przy każdym ruchu po prostu leci;-) Nigdy nie zapomnę jak pielęgniarka powiedziała do mnie
- "Wody? a może Pani się spociła? Zaraz zobaczymy:-)" ,....Ta jasne spociła
- "Wody? a może Pani się spociła? Zaraz zobaczymy:-)" ,....Ta jasne spociła
mi wody się sączyły,takim małym ciurkiem,jakby uszczelka zawiodła a ja dostałam pessar na pamiątkę i od razu mi humor wrócił :-) lekarz powiedział że w tydzień urodzę i R. chciał w nd jechać na motorze z kolegami do Kazimierza ale boi się mnie samej zostawić
Nia
a to czuć jak?? Jakbyś mimowolnie sikała czy po prostu robi się mokro i tyle?
jak juz dziewczyny wyzej napisaly ja odczuwalam ze po prostu leci i tyle nie da sie zahamowac, u mnie zaczelo sie jak polozylam sie do lozka i przy zmianie pozycji lub jak schodzilam do samochodu tez czulam, i oczywiscie zapach taki slodkawy, moja polozna mowi ze jej to przypomina zapach bananow
reklama
Podziel się: