reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maj 2013 :):)

Kuźwa, Noirel, w pachwinie to Twoją żyłę słychać, albo tętnicę :-D

ejjj i radość prysła:no: no to dziecioka nie słychać nic,obsłuchałam cały brzuch:-(

Kartagina owszem,dla mnie zawsze podstawa żeby dziecko zdrowe szczepić,a różnie ludzie robią,jeśli chodzi o wcześniaki to się nie wypowiadam,bo nie mam pojęcia

reklama
Zapominajka- ja juz odliczam dni do Twojego 15 :)

citrus- super watek zrobilas

noirel- ja tez szczepilam na obowiazkowe i tez mysle ze dobrze, choc tez za kazdym razem sie balam, ale szczepienia to drazliwy temat kazdy sam musi dla siebie wiedziec
ja tez nie slyszalam o powiazaniach miedzy autyzmem i szczepieniami, bede musiala sie doinformowac :)

j-ulka- zdalam i jestem z siebie nieskromnie dumna, ale to dopiero poczatek gory lodowej, to byl pierwszy z 6 konczacych egzaminow, kolejny 7 czerwca z prawa wschodnioeuropejskiego :) profesor na poczatku zapytal czy mam jeszcze do terminu porodu troche czasu bo sie caly czas bal ze w trakcie egzaminu bedzie musial zdobywac nowe kwalifikacje :)

Sun7- zdrowka

eklerka- zdrowka dla Michalka, oby wszystkie dolegliwosci przeszly szybko

ja bylam u lekarza z moim jezykiem i tym bialym nalotem, powiedzial ze to najprawdopodobniej nic zlego, ale wzial wymaz i we wtorek- dopiero- maja byc wyniki, narazie mam masc ktora jest dozwolona w ciazy by smarowac, zeby nie zarazic nikogo w domu i by nie rozroslo sie gdyby to byl jakis grzyb- na co narazie nie wyglada

Citrus bardzo ładny wątek:tak:

Niestety o szczepieniach się nie wypowiem, Wiktorto moje pierwsze dziecko i nie musiałam nigdy się w te tematy zagłębiać.

Eklerkaa oby Michasiowi takie sensacje żołądkowe się nie powtórzyły.

Mój synio dziś popołudniu tak szalał w brzuchu, że powstawału guzy takie wypukłe, aż mąż łapał się za swój brzuch i mówił ałaaa, ale mnie nic a nic nie bolało oczywiście.

Uwaga uwaga! Skończyłam 35 tydzień ciąży! Heee ale i tak bardziej podnieca mnie odliczanie do porodu Zapominajki :) no i narodziny kolejnych bliźniaków hihi

Prosze o pomoc ..Czy te bole podobne do miesiaczkowych utrzymujace sie caly dzien z przerwami sa normalne ? mam wizyte w poniedzialek i niewiem co robic ?

Teoretycznie jeszcze nie są, zwłaszcza jeśli utrzymują się długo. Spróbuj wziąć coś rozkurczowego + ciepłą kąpiel. Jeśli nie przejdzie, raczej Izba Przyjęć... ;/

reklama
a u nas akcja gołąb! chyba wiosna idzie bo te france znów zaczęły atak na nasz balkon!
Siatka osłabiona po zimie i mrozach i dziś najpierw jeden rano wleciał ale jakoś wyleciał, a kilka godzin temu zauważyłam drugiego co się zaklinował wśród siatki i szczebelków od bluszczowej drabinki - nie mógł się wydostać, ja wogóle myślałam w pewnym momencie że zdechł:szok:
Ale nawet na balkon nie wyszłam... Zasłoniłam tylko zasłony i udałam że nie widzę! S. teraz wrócił i posłałam go z misją na balkon:/
Dzielny mój walczy! Gnój gołąb ledwo dycha i chyba trzeba siatkę pociąć i go zrzucić, bo ja na swoim balkonie na dogorywanie nie pozwolę!

nie nawidzę skur....

Do góry