reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maj 2013 :):)

reklama
witajcie brzuchatki :)

Eklerka jak synek? Mam nadzieje, że pospał w nocy i jest lepie. Chyba nie ma nic gorszego niż widok cierpiącego dziecka i nasza bezradność wobec tego :(

Kinga dobrze, że bóle zelżały.

Citrus dobra robota z nowym wątkie, super to wygląda :)

Nia gratuluję zdanego egzaminu i &&& za kolejne

A mi się wczoraj obniżył brzuch, ogólnie całą ciąże miałam jakoś nisko to teraz jeszcze opadł trochę. Zastanawiam się czy nie zbyt szybko, ale niektóre z Was też pisały, że już opadl także jestem spokojniejsza.
Wczoraj była u mnie koleżanka i się jej chwaliłam, że w około tyle ludzi chorych a ja nie, że się trzymam tak dziś obudziłam się z okropnym bólem gardła :/
Ale dziś kończę 36 tydzień :) i nie wierzę, że już wkrótce będę tuliła swoje maleństwo.

Ostatnia edycja:
Witam sie brzuchatki:-)
Dzisiaj w rewelacyjnym humorze:-):-):-)
Wcinam sniadanie i uciekam do CH.Zaaaakuuupy....:-D:-D

Wikki to dobrze,ze sie obnizyl.W mądrosciach dr google wyczytałam,ze obniza sie nawet na 2-4 tyg.przed.Więc akurat terminowo:-) A powiem Ci ,ze ja dzisiaj odkryłam,ze tez mam jeszcze troche niżej:confused: Myślałam,ze już nizej sie nie da;)A jednak...ciekawe co te moje dziecie wykombinowalo w nocy za manewr:cool2: aaaa..no i co do wizyty z usg to w czwartek mam.

Citrus spoko wątek:-D

Eklerka
jak minęła noc? Jak synek?

Kinga a u Ciebie?Uspokoilo sie?

Nia gratki za egzamin

I juz nie wiem co i komu chcialam napisac....:sorry2:W kazdym razie milego dnia!!Wieczorem zajrze:*

witam się porannie,
wczoraj były u mnie przyjaciółki. zrobiłyśmy sobie babski wieczór. było cudownie.
Eklerka jak synuś?
Nia gratuluje za egzamin i trzymam kciuki za kolejne.
Noelle ale super zakupy! zazdroszcze,ze masz siłe.
Citrus założyłaś fajny wątek. gratuluje i dziękuję.

jak się czują moje majówki?:-)

eklerkaa 0 jak synek? Mam nadzieję, że dużo lepiej!! świat byłby łatwiejszy bez takich ekscesów... daj znać co u niego!

nanulika - ja też nie lubię tych sraczy... goń je kobieto, goń!

Ja wczoraj zrobiłam pierwsze pranie noworodkowe :) ciuszki się suszą i jeszcze dziś poprasowane znajdą swoje nowe miejsce :) muszę pomyśleć nad torbą do szpitala. Kilka rzeczy kupiłam w sklepie ale na majtki poporodowe czekam, bo kupiłam na allegro. Mam nadzieję, że przyjdą na czas :))) Ja jeszcze 3 dni do pracy i od czwartku L4 :D huraaa!!

Witam i ja
Eklerka jak synek?oby było już lepiej!!!
mnie znowu męczył sen że wszystkie zęby mi wypadały i jak puzzle musiałam je wkładać z powrotem,często mam takie sny...zęby to mój kompleks więc pewnie dla tego,a jeszcze żeby mało było to śp.Tatuś mi się śnił i suka moja która urodziła szczeniaka który od razu biegał i wszystkich podgryzał...beznadziejne te ciążowe sny:baffled:

witam z nad kawy. Dziś ta cała impreza i szczerze przez te wszystkie przygotowania entuzjazm mi opadł. ide zaraz gotować więc pewnie mnie do wieczora nie będzie.

Noo nasza opieka medyczna daje dużo do życzenia:> Z tym że tutaj znów nie ma żadnych składek na służbę zdrowia ani nic, płacisz tylko NI i to w wysokości około 20 f miesięcznie. Służba zdrowia jest w pełni sprywatyzowana, a pacjentów nie ma dużo. No cóż tak tu było zawsze i raczej się to nie zmieni, zabawne że średnia życia jest tu bardzo wysoka :D

Ostatnia edycja:
Dzień dobry;
u mnie śnieg...

Prosze o pomoc ..Czy te bole podobne do miesiaczkowych utrzymujace sie caly dzien z przerwami sa normalne ? mam wizyte w poniedzialek i niewiem co robic ?
Kinga jak dzisiaj? Przeszły trochę? Jak nie to może na IP się wybierz. Trzymam kciuki.

Wiikki mi też ok 36 tc brzuszysko opadło i nadal w 2-paku jestem.

Wy tak odliczacie do mojego porodu, a to jeszcze :-D
Ja wcale nie zakładam, że będę następna ;-)

reklama
Czesc Majoweczki.ale sie dzisiaj wysalam pospalam do 9:szok:ale oczywiscie ze 100 razy sie w nocy budzilam ale i tak jest dobrze:-)

Kinga jak tam te twoje skurcze lepiej ????

Eklerka jak Michas????mam nadzieje ze lepiej????

Wikki ja to od jakis 2 tygodni mam brzuch nisko normalnie mozna oddychac ,tylko siedziec za bardzo sie nie da bo brzuch mi sie w nogi wpija i maly szaleje:-D

Zapo nastepna moze nie ale najblizej terminu a to widac na pierwszy rzut oka i jeszcze to ze za troche ponad tydzien do szpitala idziesz,to juz cos:-D

Do góry