reklama
witajcie brzuchatki
Eklerka jak synek? Mam nadzieje, że pospał w nocy i jest lepie. Chyba nie ma nic gorszego niż widok cierpiącego dziecka i nasza bezradność wobec tego
Kinga dobrze, że bóle zelżały.
Citrus dobra robota z nowym wątkie, super to wygląda
Nia gratuluję zdanego egzaminu i &&& za kolejne
A mi się wczoraj obniżył brzuch, ogólnie całą ciąże miałam jakoś nisko to teraz jeszcze opadł trochę. Zastanawiam się czy nie zbyt szybko, ale niektóre z Was też pisały, że już opadl także jestem spokojniejsza.
Wczoraj była u mnie koleżanka i się jej chwaliłam, że w około tyle ludzi chorych a ja nie, że się trzymam tak dziś obudziłam się z okropnym bólem gardła :/
Ale dziś kończę 36 tydzień i nie wierzę, że już wkrótce będę tuliła swoje maleństwo.
Eklerka jak synek? Mam nadzieje, że pospał w nocy i jest lepie. Chyba nie ma nic gorszego niż widok cierpiącego dziecka i nasza bezradność wobec tego
Kinga dobrze, że bóle zelżały.
Citrus dobra robota z nowym wątkie, super to wygląda
Nia gratuluję zdanego egzaminu i &&& za kolejne
A mi się wczoraj obniżył brzuch, ogólnie całą ciąże miałam jakoś nisko to teraz jeszcze opadł trochę. Zastanawiam się czy nie zbyt szybko, ale niektóre z Was też pisały, że już opadl także jestem spokojniejsza.
Wczoraj była u mnie koleżanka i się jej chwaliłam, że w około tyle ludzi chorych a ja nie, że się trzymam tak dziś obudziłam się z okropnym bólem gardła :/
Ale dziś kończę 36 tydzień i nie wierzę, że już wkrótce będę tuliła swoje maleństwo.
Ostatnia edycja:
Noelle1986
Fanka BB :)
Witam sie brzuchatki:-)
Dzisiaj w rewelacyjnym humorze:-):-):-)
Wcinam sniadanie i uciekam do CH.Zaaaakuuupy....
Wikki to dobrze,ze sie obnizyl.W mądrosciach dr google wyczytałam,ze obniza sie nawet na 2-4 tyg.przed.Więc akurat terminowo:-) A powiem Ci ,ze ja dzisiaj odkryłam,ze tez mam jeszcze troche niżej Myślałam,ze już nizej sie nie daA jednak...ciekawe co te moje dziecie wykombinowalo w nocy za manewr aaaa..no i co do wizyty z usg to w czwartek mam.
Citrus spoko wątek
Eklerka jak minęła noc? Jak synek?
Kinga a u Ciebie?Uspokoilo sie?
Nia gratki za egzamin
I juz nie wiem co i komu chcialam napisac....W kazdym razie milego dnia!!Wieczorem zajrze:*
Dzisiaj w rewelacyjnym humorze:-):-):-)
Wcinam sniadanie i uciekam do CH.Zaaaakuuupy....
Wikki to dobrze,ze sie obnizyl.W mądrosciach dr google wyczytałam,ze obniza sie nawet na 2-4 tyg.przed.Więc akurat terminowo:-) A powiem Ci ,ze ja dzisiaj odkryłam,ze tez mam jeszcze troche niżej Myślałam,ze już nizej sie nie daA jednak...ciekawe co te moje dziecie wykombinowalo w nocy za manewr aaaa..no i co do wizyty z usg to w czwartek mam.
Citrus spoko wątek
Eklerka jak minęła noc? Jak synek?
Kinga a u Ciebie?Uspokoilo sie?
Nia gratki za egzamin
I juz nie wiem co i komu chcialam napisac....W kazdym razie milego dnia!!Wieczorem zajrze:*
witam się porannie,
wczoraj były u mnie przyjaciółki. zrobiłyśmy sobie babski wieczór. było cudownie.
Eklerka jak synuś?
Nia gratuluje za egzamin i trzymam kciuki za kolejne.
Noelle ale super zakupy! zazdroszcze,ze masz siłe.
Citrus założyłaś fajny wątek. gratuluje i dziękuję.
jak się czują moje majówki?:-)
wczoraj były u mnie przyjaciółki. zrobiłyśmy sobie babski wieczór. było cudownie.
Eklerka jak synuś?
Nia gratuluje za egzamin i trzymam kciuki za kolejne.
Noelle ale super zakupy! zazdroszcze,ze masz siłe.
Citrus założyłaś fajny wątek. gratuluje i dziękuję.
jak się czują moje majówki?:-)
eklerkaa 0 jak synek? Mam nadzieję, że dużo lepiej!! świat byłby łatwiejszy bez takich ekscesów... daj znać co u niego!
nanulika - ja też nie lubię tych sraczy... goń je kobieto, goń!
Ja wczoraj zrobiłam pierwsze pranie noworodkowe ciuszki się suszą i jeszcze dziś poprasowane znajdą swoje nowe miejsce muszę pomyśleć nad torbą do szpitala. Kilka rzeczy kupiłam w sklepie ale na majtki poporodowe czekam, bo kupiłam na allegro. Mam nadzieję, że przyjdą na czas )) Ja jeszcze 3 dni do pracy i od czwartku L4 huraaa!!
nanulika - ja też nie lubię tych sraczy... goń je kobieto, goń!
Ja wczoraj zrobiłam pierwsze pranie noworodkowe ciuszki się suszą i jeszcze dziś poprasowane znajdą swoje nowe miejsce muszę pomyśleć nad torbą do szpitala. Kilka rzeczy kupiłam w sklepie ale na majtki poporodowe czekam, bo kupiłam na allegro. Mam nadzieję, że przyjdą na czas )) Ja jeszcze 3 dni do pracy i od czwartku L4 huraaa!!
Witam i ja
Eklerka jak synek?oby było już lepiej!!!
mnie znowu męczył sen że wszystkie zęby mi wypadały i jak puzzle musiałam je wkładać z powrotem,często mam takie sny...zęby to mój kompleks więc pewnie dla tego,a jeszcze żeby mało było to śp.Tatuś mi się śnił i suka moja która urodziła szczeniaka który od razu biegał i wszystkich podgryzał...beznadziejne te ciążowe sny
Eklerka jak synek?oby było już lepiej!!!
mnie znowu męczył sen że wszystkie zęby mi wypadały i jak puzzle musiałam je wkładać z powrotem,często mam takie sny...zęby to mój kompleks więc pewnie dla tego,a jeszcze żeby mało było to śp.Tatuś mi się śnił i suka moja która urodziła szczeniaka który od razu biegał i wszystkich podgryzał...beznadziejne te ciążowe sny
sembonzakura
witam z nad kawy. Dziś ta cała impreza i szczerze przez te wszystkie przygotowania entuzjazm mi opadł. ide zaraz gotować więc pewnie mnie do wieczora nie będzie.
Noo nasza opieka medyczna daje dużo do życzenia:> Z tym że tutaj znów nie ma żadnych składek na służbę zdrowia ani nic, płacisz tylko NI i to w wysokości około 20 f miesięcznie. Służba zdrowia jest w pełni sprywatyzowana, a pacjentów nie ma dużo. No cóż tak tu było zawsze i raczej się to nie zmieni, zabawne że średnia życia jest tu bardzo wysoka
Noo nasza opieka medyczna daje dużo do życzenia:> Z tym że tutaj znów nie ma żadnych składek na służbę zdrowia ani nic, płacisz tylko NI i to w wysokości około 20 f miesięcznie. Służba zdrowia jest w pełni sprywatyzowana, a pacjentów nie ma dużo. No cóż tak tu było zawsze i raczej się to nie zmieni, zabawne że średnia życia jest tu bardzo wysoka
Ostatnia edycja:
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Dzień dobry;
u mnie śnieg...
Wiikki mi też ok 36 tc brzuszysko opadło i nadal w 2-paku jestem.
Wy tak odliczacie do mojego porodu, a to jeszcze
Ja wcale nie zakładam, że będę następna ;-)
u mnie śnieg...
Kinga jak dzisiaj? Przeszły trochę? Jak nie to może na IP się wybierz. Trzymam kciuki.Prosze o pomoc ..Czy te bole podobne do miesiaczkowych utrzymujace sie caly dzien z przerwami sa normalne ? mam wizyte w poniedzialek i niewiem co robic ?
Wiikki mi też ok 36 tc brzuszysko opadło i nadal w 2-paku jestem.
Wy tak odliczacie do mojego porodu, a to jeszcze
Ja wcale nie zakładam, że będę następna ;-)
reklama
Ewelinkaam
Czesc Majoweczki.ale sie dzisiaj wysalam pospalam do 9ale oczywiscie ze 100 razy sie w nocy budzilam ale i tak jest dobrze:-)
Kinga jak tam te twoje skurcze lepiej ????
Eklerka jak Michas????mam nadzieje ze lepiej????
Wikki ja to od jakis 2 tygodni mam brzuch nisko normalnie mozna oddychac ,tylko siedziec za bardzo sie nie da bo brzuch mi sie w nogi wpija i maly szaleje
Zapo nastepna moze nie ale najblizej terminu a to widac na pierwszy rzut oka i jeszcze to ze za troche ponad tydzien do szpitala idziesz,to juz cos
Kinga jak tam te twoje skurcze lepiej ????
Eklerka jak Michas????mam nadzieje ze lepiej????
Wikki ja to od jakis 2 tygodni mam brzuch nisko normalnie mozna oddychac ,tylko siedziec za bardzo sie nie da bo brzuch mi sie w nogi wpija i maly szaleje
Zapo nastepna moze nie ale najblizej terminu a to widac na pierwszy rzut oka i jeszcze to ze za troche ponad tydzien do szpitala idziesz,to juz cos
Podziel się: