reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maj 2013 :):)

reklama
Witam
Ostatnio u mnie ladna pogoda i korzystamy ze spacerow z mala, fakt mi coraz ciezej z tym brzuchem. 2 tyg temu bylismy na USG, zaraz wpisze sie na watku, ale mloda w srodku wazyla juz 2 kg nie wiem jak bedzie dalej bo dosc ladnie rosnie i pewnie bedzie wieksza od Rozali. Zaraz ponadrabiam co u was kochane, ostatnio sie zastanawialam czy nie wartobyloby utworzyc dla mam grupe zamknieta na FB, mamy taka z sierpniowkami 2011 i narazie niezle sie sprawdza bo ja na FB jestem zdecydowanie czesciej bo nawet przez telefon sobie podgladam, no ale to jakbyscie oczywiscie chcialy.

usmiechnięta mój małż nie trawi kasz, couscousa, soczewicy, ogólnie żadnych ziaren (za to ja je uwielbiam i robi sie buba). Może się mu jeszcze odmieni... Z wiekiem...
ALG to zastosuj moją metodę dwa ;) Ja tez nie mam boskiego nastroju, pogoda u nas prawie tak beznadziejna jak w Polsce, siedze sama w domu i brakuje motywacji. No ale wielkanoc się zbliża i mysza będzie w domu 4 dni wiec jest światełko w tunelu ;)
Zdecydowałam się na empanadas z kwaśną śmietana, ale musze iść do sklepu po ciasto francuskie (o masiakra jak mi się nie chce) no ale nic to.
Mała sprawdza co sie stanie jak mi reke włoży w pęcherz, głowe w biodro a noge w żebra jednocześnie.

Witam
Ostatnio u mnie ladna pogoda i korzystamy ze spacerow z mala, fakt mi coraz ciezej z tym brzuchem. 2 tyg temu bylismy na USG, zaraz wpisze sie na watku, ale mloda w srodku wazyla juz 2 kg nie wiem jak bedzie dalej bo dosc ladnie rosnie i pewnie bedzie wieksza od Rozali. Zaraz ponadrabiam co u was kochane, ostatnio sie zastanawialam czy nie wartobyloby utworzyc dla mam grupe zamknieta na FB, mamy taka z sierpniowkami 2011 i narazie niezle sie sprawdza bo ja na FB jestem zdecydowanie czesciej bo nawet przez telefon sobie podgladam, no ale to jakbyscie oczywiscie chcialy.

ej mamy taka grupe przeciez!!!

Niech ktos biedroneczke zaprosi...bo ja nie wiem jak

Biedronoczko taka grupa już funkcjonuje :) Znajdź mnie na fb ( Marta Domańska-Kudłacik ) i Cię do niej dodam.

Ja dzisiaj racuchy, bo nie mogę patrzeć na mięso.

O jak fajnie kurcze dziewczyny, bo mi tu tak jakos ciezko zajrzec ze szoook, nie wiem moze dlatego ze juz z sierniowami na FB siedze non stop, to juz was szukam kochane:-D
ok wyslalam ci zaproszenie do znajomych Marta

Ostatnia edycja:
przerobiłam zaległości :rofl2: ale tematów było....

co do szyjki, to ja już nie mam, ale z badaniem nie mam nigdy żadnych problemów, bo mam tak nisko, że wystarcza mi lustereczko :-D teraz sprawdzam czy dziura się powiększa ;-)

jutro zaczynamy remont :rofl2: niby nic wielkiego, ale zawsze takie niby nic urasta potem do remontu, więc traktuję jak remont, żeby potem się nie wkurzać, że się ciągnie :-D
sąsiadów uprzedziliśmy, że do piątku będzie trochę zamieszania, w święta damy im odpocząć, a potem reszta ....i to wszystko przez A. :confused: ma taki syndrom wicia gniazda, że :szok:

nastawiłam zakwas na żurek dla A.....bo zachcianki, to też jego specjalność :-D
a dziś robię obiad pierwszy raz od kilku miesięcy :confused: chociaż też większość na kanapie, bo wszystko sobie przygotowałam do krojenia i z dechą na kolanach kroiłam :-D
będzie tagliatelle z warzywami, ale głównie z cukinią i suszonymi pomidorami - już pachnie :-)

Noelle, tak sobie rozmyślam, że skoro ty położna, to pewnie spotykałaś nie raz takie szczuplutkie ciężarne jak Ty?

reklama
rany...ja nie wiem,ja to się boję tam zaglądać...to tą szyjkę tak po prostu widać?:szok: lusterko,musiałabym ze 3 ustawić bo mi brzuch wszystko zasłania...

jak Wy dajecie radę sobie paznokcie u nóg malować???:szok: ja ledwo daje radę skarpetki założyć,nikt mi nie chce obciąć paznokci u nóg,a już mi się podwijają,więc w czwartek może uda mi się do kosmetyczki się umówić

Do góry