reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

ALG to mi brzmi jak hormonalna depresja przedporodowa :> Nie jest tak częsta jak poporodowa ale zdarza się wielu kobietom więc nie jesteś sama! Powinnaś wspomnieć o tym lekarzowi, może doradzi ci jakieś ćwiczenia albo rodzaj akcji stymulujący przysadkę do produkowania endorfin ;) Ja bym osobiście nażarła się truskawek i czekolady a potem zrobiła sobie dzień SPA zakończony zakupami ;) No ale jak to nie podziała to skontaktuj się z kimś, na pewno pomogą ;)

ja już po badaniu krwi, spaer do przychodni prawie zwalił mnie z nóg. Nie zrobie dziś chyba wiele więcej już, bateria już na ostatniej kresce normalnie :DD
Co u was na obiadek?
Ja chyba zrobie empaadas ;)

reklama
Ale zem sie nagimnastykowala...stwierdzilam ,ze sobie zbadam sama ta moja szyjke nieszczesna
dry.gif
Z perspektywy dwoch tygodni to sie cholera skrocila i jakas miekka...Ale wiecie,w takiej pozycji i z brzuchem to ja sobie badac moglam...Zdecydowanie lepiej wychodzi mi badanie kogos niz siebie:dry:

usmiechnieta ja chce krupnik!!!Az sie oslinilam:confused2:

Ale zem sie nagimnastykowala...stwierdzilam ,ze sobie zbadam sama ta moja szyjke nieszczesna
dry.gif
Z perspektywy dwoch tygodni to sie cholera skrocila i jakas miekka...Ale wiecie,w takiej pozycji i z brzuchem to ja sobie badac moglam...Zdecydowanie lepiej wychodzi mi badanie kogos niz siebie:dry:

usmiechnieta ja chce krupnik!!!Az sie oslinilam:confused2:

o matko sama się zbadałaś? odważna jesteś. Krupniku jest dużo zapraszam ;) też go bardzo lubię

usmiechnieta to ja sie szykuje i lece do Ciebie!!

Przebrnęłam przez przygotowania do jutrzejszej wizyty...Czemu mi tak szybko wlosy na glownie nie rosną jak wszedzie indziej???:dry:
Zem sie ogolila wszedzie procz glowy;)wymalowalam paznokcie reczne i nozne.I odkrylam ze moja cera prezentuje sie tak jakbym od miesiecy siedziala w piwnicy:confused2: Wiec nalozylam jakas kupna maseczke...zmeczylam sie tak,ze szkoda gadac..

Uśmiechnięta w życiu bym się nie odważyła:szok::szok: ja to się nawet boję luteine włożyć i na centymetr wkładam ,zastanawiam się czy to coś da!!!

reklama
Do góry