reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2013 :):)

Jakieś paskudztwo chyba panuje, bo kogo nie spotkam, z kim nie rozmawiam to chory :-(

A imiona w odpowiednim wątku. Choć obawiam się, że nic oryginalnego tam nie znajdziecie :-D

My dzis pozałatwialiśmy troszkę spraw, bo mężowy zrobił sobie wolne :-)
A po świętach przyjdzie jakiś facet kuchnię nam wymierzać. Tak że zobaczymy, co tam nam policzy :sorry:

A jutro Hobbit!!!

reklama
Słyszałam, że niezły jest i się już doczekać nie mogę.

Ciśnienie chyba u mnie spada, bo mnie głowa boli aż po cebulki włosów. Chyba was na troszkę opuszczę i pójdę sprawdzić, czy poduszka jest równie wygodna jak rano :sorry:

laseczki ja po zakupach...
Zapominajko mialas racje po świateczne wyprzedaze byly moje:D
Humor odrazu lepszy,chociaz tyle pieknych ubran musialam pominac bo gdzie ja bym tam brzuch upchala.
Ja tez Hobbit na dniach:D

Ale jutro dentysta,ząb mi sie ukruszyl...:/na szczescie nie boli:D
Ide na obiad:D

:*:**:

Ej, czy wy wiecie, że moje dziecko dzisiaj miało chyba ze trzy razy czkawkę? :szok: Znaczy, tak myślę, że czkawka, bo brzuch mi skakał jak oooooooomatko i w środku tylko BUM BUM BUMBUMBUM. Siedziałam w czytelni i się wkurzałam, że mnie tak rozprasza :-D

Noelle, co kupiłaś? :-)

Ostatnia edycja:
citrus - czkawki dopiero się zaczynają;-) Kuba potrafił mieć kilka razy dziennie, czasem doprowadzało mnie to do szału:-p

Ja też chcę na Hobbita, ale nie mogę dodzwonić się do kina:no:

Nie ma tam takiej opcji...w ogóle, to w mojej pipidówie nie ma kina wcale (zlikwidowali w lutym), a najbliższe jest w Nowym Sączu. Spróbuję po prostu napisać maila, może go przeczytają. Nie chce mi się jechać 40 km, żeby potem się okazało, że nie ma miejsc:baffled:

reklama
citrus ciązowo sie zaopatrzylam:D Tj w spodnie ciązowe:D sztuk 2. śliczne:D Ze strachem w oczach wchodzilam do dzialu ciązowego,bałam sie ze ujrze tam jakies wory,pokrowce,i namioty a nie ubrania. I milo zostalam zaskoczona:D Dodatkowo juz na normalnym dziale okupilam sie w sukienke, tunike, bluzki. aaa i jeszcze kolczyki:D Maseczke na gebe,moze zdziala cuda:cool2:

Jakos mi lzej,moge wyjsc z domu i wygladac jak ludź:D

Aczkolwiek,zostalam dzisiaj zaskoczona- stojac w przeogromnej kolejce w H&M z tym stosem ubran,walcząc z zawrotami glowy,kasjer mnie z kolejki wywolal i z usmiechem na gebie do tych wszystkich patafianow przede mną powiedzial: że to kasa pierwszenstwa i kobiety w ciązy sa pierwsze obslugiwane. Ja... gębe rozdziawilam bo 1) o takowej kasie nie wiedzialam 2) Bozeeee w koncu ktos zauwazyl!!! :laugh2: I tu sobie mozecie wyobrazic jak mi brzuch wywalilo w dwa tygodnie ze mnie ludzie z kolejek wywoluja:D

a co do czkawek,to moja młoda też miewa. Niezbyt często,ale miewa i to zazwyczaj w srodku nocy,a skaczacy brzuch jest w stanie mnie obudzic.

Ostatnia edycja:
Do góry