reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

reklama
Noelle - i tak powinno być!:tak:

Mamy zarezerwowanego Hobbita na sobotę, ale w Brzesku, 60 km stąd. Co tam, moi Rodzice zostają z młodym, to my jedziemy "poszaleć":-)

Tak gadacie o tych choróbskach, że i mnie coś chyba dopada. Bolą mnie jakby znów te cholerne zatoki:wściekła/y: Wysłałam Małża po Sinupret i łykam Gryporutin (wit C, wit A, malina, czosnek, rutyna, cynk - mogę z przyzwolenia gina) i obym to szybko zwalczyła...

Zapomniałam Wam napisać, że jak wczoraj byłam w tym szpitalu, to przyjechała dziewczyna do porodu. Najpierw pod ktg, a potem na oddział poszła, ale brrrrrr, strasznie ją bolało,ledwo szła bidula, już się boję ;P

Aisha ja jak tylko się dowiedziałam że jestem w ciąży to zaczęłam ulotki o epiduralu czytać :) sorki ale ból porodowy to nie dla mnie :)

Dziś szefowa d mnie czy mam jeszcze zamiar rosnąć bo obawia się że się w biurze dwie nie zmieścimy w krótce. Dziecko zwariowało ... Czuje jak by mi karp w macicy pływał hahaha

Ja tez po zakupach,choc w sumie wiecej lazenia niz zakupow. Siostra to rebki szukala i postanowilam sie ruszyc z domu po tym swiatecznym lenistwie... tlok w galerii na maxa,mega kolejki do przebieralni,torebka nie kupiona,ja po 2h okupowalam lawki bo miednica nie dawala rady... wrocilam bogatsza o spodenki ciazowe z HM za 20zl i o bol glowy.... w sumie nie pamietam kiedy mnie glowa bolala a dzis masakra!

Jutro idziemy w odwiedziny do mojej przyjaciolki z dziecinstwa,nie widzialysmy sie kilka lat. Dorobila sie 2 corek w miedzyczasie:)

A z milych nam nowin i wiesci,wstepnie umowilismy sie na poczatek maja na wizyte w USC celem zaklepania terminu,a rodzice zapodali pomysl ze kupia nam obraczki w ramach prezentu. Dzis bylismy nawet cos wstepnie ogladac:)

Teraz juz leze z ta glowa jak nie moja,obejrzelismy PSY.... ide spac chyba...

cześć dziewczęta :happy:

Ale leje:baffled: Chyba muszę Tatę zatrudnić do Kuby, bo nie będę go wlec w taką ulewę, a muszę pochodzić po sklepach...

Miałam dziś fatalną noc. Wyjęłam moją poduszkę ciążową, bo biodra straszliwie mnie bolą. Coś wcześnie mi się to zaczęło...przy Kubie chyba dopiero w 7 miesiącu:baffled:

hej dziewczyny :)

Noelle rzeczywiście miła sytuacja :) mi się jeszcze takowa nie zdarzyła. Wrzuć foto brzuszka :)
Co do zakupów też wczoraj poszalałam kupiłam torebkę taką mała w reserved za całe 29,90 :)
Jeszcze dziś planuję się wybrać do TK Max jak ja lubię ten sklep tam jest wszystko tylko trzeba mieć cierpliwość.
Nanulika spodnie ciążowe za 20 zł ? Faktycznie trafiła Ci się promocja to taniej niż czasami w lumpikach :)
Na hobbita wybieram się 01.01 zarezerwowaliśmy sobie kanapę ( miejsce podwójne ) jeszcze nie korzystałam z tego rodzaju luksusów :)
A wczoraj zrobiłam pyszny deser tyle ze w odróżnieniu do świątecznych ten był zdrowy mniam wysylam Wam zdjęcie :) przepis pochodzi z ogrody babilonu

miłego dnia :)

Załączniki

• kiwi w deserze1.jpg
    kiwi w deserze1.jpg
    36 KB · Wyświetleń: 26
naniulka aaa za 20zl a ja krocie wydalam na swoje.eh...
fiolkowa wspolczuje bolu bioder:/ U mnie sporadycznie to rwa kulszowa sie odzywa. Poki co bez takiego czadu jak za pierwszym razem. Da sie przezyc.
wikki wyglada przepysznie,i jeszcze z kiwi ,ktore kroluje w mym sercu Mmmmm...

U mnie pogoda do du... pada deszcz:/ a ja sie zbieram do dentysty. Jak ja tego nie znosze:/ Juz wole ginekologa chyba. Potem zakupy,musze jakas saltke lekka zrobic. Nie moge juz patrzec na to jedzenie świateczne:/
Popoudniu wrzuce zdjecie mojego brzuchola. Przerazilo mnie troche ze w takim tempie to do 9 miesiaca bede jak wieeeeeloryb.

reklama
Do góry