reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

Jakieś paskudztwo chyba panuje, bo kogo nie spotkam, z kim nie rozmawiam to chory :-(

A imiona w odpowiednim wątku. Choć obawiam się, że nic oryginalnego tam nie znajdziecie :-D

My dzis pozałatwialiśmy troszkę spraw, bo mężowy zrobił sobie wolne :-)
A po świętach przyjdzie jakiś facet kuchnię nam wymierzać. Tak że zobaczymy, co tam nam policzy :sorry:

A jutro Hobbit!!!

reklama
Słyszałam, że niezły jest i się już doczekać nie mogę.

Ciśnienie chyba u mnie spada, bo mnie głowa boli aż po cebulki włosów. Chyba was na troszkę opuszczę i pójdę sprawdzić, czy poduszka jest równie wygodna jak rano :sorry:

laseczki ja po zakupach...
Zapominajko mialas racje po świateczne wyprzedaze byly moje:D
Humor odrazu lepszy,chociaz tyle pieknych ubran musialam pominac bo gdzie ja bym tam brzuch upchala.
Ja tez Hobbit na dniach:D

Ale jutro dentysta,ząb mi sie ukruszyl...:/na szczescie nie boli:D
Ide na obiad:D

:*:**:

Ej, czy wy wiecie, że moje dziecko dzisiaj miało chyba ze trzy razy czkawkę? :szok: Znaczy, tak myślę, że czkawka, bo brzuch mi skakał jak oooooooomatko i w środku tylko BUM BUM BUMBUMBUM. Siedziałam w czytelni i się wkurzałam, że mnie tak rozprasza :-D

Noelle, co kupiłaś? :-)

Ostatnia edycja:
citrus - czkawki dopiero się zaczynają;-) Kuba potrafił mieć kilka razy dziennie, czasem doprowadzało mnie to do szału:-p

Ja też chcę na Hobbita, ale nie mogę dodzwonić się do kina:no:

Nie ma tam takiej opcji...w ogóle, to w mojej pipidówie nie ma kina wcale (zlikwidowali w lutym), a najbliższe jest w Nowym Sączu. Spróbuję po prostu napisać maila, może go przeczytają. Nie chce mi się jechać 40 km, żeby potem się okazało, że nie ma miejsc:baffled:

reklama
citrus ciązowo sie zaopatrzylam:D Tj w spodnie ciązowe:D sztuk 2. śliczne:D Ze strachem w oczach wchodzilam do dzialu ciązowego,bałam sie ze ujrze tam jakies wory,pokrowce,i namioty a nie ubrania. I milo zostalam zaskoczona:D Dodatkowo juz na normalnym dziale okupilam sie w sukienke, tunike, bluzki. aaa i jeszcze kolczyki:D Maseczke na gebe,moze zdziala cuda:cool2:

Jakos mi lzej,moge wyjsc z domu i wygladac jak ludź:D

Aczkolwiek,zostalam dzisiaj zaskoczona- stojac w przeogromnej kolejce w H&M z tym stosem ubran,walcząc z zawrotami glowy,kasjer mnie z kolejki wywolal i z usmiechem na gebie do tych wszystkich patafianow przede mną powiedzial: że to kasa pierwszenstwa i kobiety w ciązy sa pierwsze obslugiwane. Ja... gębe rozdziawilam bo 1) o takowej kasie nie wiedzialam 2) Bozeeee w koncu ktos zauwazyl!!! :laugh2: I tu sobie mozecie wyobrazic jak mi brzuch wywalilo w dwa tygodnie ze mnie ludzie z kolejek wywoluja:D

a co do czkawek,to moja młoda też miewa. Niezbyt często,ale miewa i to zazwyczaj w srodku nocy,a skaczacy brzuch jest w stanie mnie obudzic.

Ostatnia edycja:
Do góry