reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maj 2013 :):)

citrus - fajne te kopniaki :tak:
Ja też już parę razy u siebie widziałam, ale nie nagrywałam, bo brzuch mam bleeee

nanulika - to powolutku, byle do celu!

My już po pierwszej wigilii. Obiecuję sobie, że jutro nie zjem nic, co zawiera kapustę lub grzyby, bo ledwo żyję:no::baffled:

Myślicie, że kremu przeciw rozstępom na brzuch można używać też do cycków? Bo prosiłam o jeden taki, jeden taki, a w rezultacie mam 3 na brzuch:-D

Wesołych Świąt wszystkim!!!

reklama
dziewczynki wysyłam wam najcieplejsze życzenia świąteczne z mojej deszczowej wyspy. Oby wasze ciąże były spokojne a dzieciątka piękne i zdrowe!! Ja niestety jutro od 7:00 w robocie... myślcie o mnie przy smażeniu karpika ;)

citrus ale super!!! <3 ja się martwie o mojego malucha, nie zawsze go czuje a w sumie juź powinnam... Teraz strasznie dużo pracuje i boje się że mogłam może u zaszkodzić...

Ostatnia edycja:
Witam
Nareszcie koniec dzis z garkami ehh i w zasadzie wszystko mam juz zrobione, no pozostaje tylko jutro ugotowac kluski do klusek z makiem i moge sie w zasadzie dzis labowac juz.
Citrus fajny kopniak, u mnie jak probuje nagrac to mala nagle jakby wiedziala co sie swieci i przestaje. Hehehehe
Jakbym jutro miala sie nie pojawic to:

Z okazji zbliżających się Świąt Bożego Narodzenia, najserdeczniejsze życzenia,zdrowia, szczęścia i radości, odpoczynku od codziennego zgiełku i zabiegania.
Abyście te święta spędzili w miłej, rodzinnej atmosferze

Ctryna super kopniak.

Kinga bardzo fajny cieplutki pokój.

Dopiero wrociłam.. lekarz z pogotowia odesłał nas na oddział laryngologiczny, a tam lekarz zbadał, wyzwał lekarza z pogotowia i powiedział, ze dziecko ma ANGINE!! i to taką co uciska uszy i dlatego ją bolą... antybiotyk który nie rałą nie miał prawa na to zadziałać... dostała ZINAT

Uciekam, musze rosołek ugotowac i bedzie obiad na dwa dni.

Zinat powinien dać radę. Trzymam za was kciuki dziewczyny!

Mnie się właśnie plany wigilijne zmieniły, bo w domu 2 osoby jakiś wirus zmógł i zapadła decyzja, że w domu zostajemy... Jakoś nie mam ochoty ryzykować, po dwóch miesiącach walki z chorobami.

Majówieczki ja również Wam życzę Wesołych Świąt, zdrówka, spełnienia marzeń, no i przekochanych dzieciaczków, które pojawią się na świecie już w maju :)
Ja od 3 dni czuje moją kruszynkę, uczucie nie do opisania, a kopniaczki wyglądają jak u Citrusa ;) tylko zastanawia mnie to, że czuję je tylko po prawej stronie... no ale mam nadzieje że tam bąbelek ma nóżki :)

Zdrowych wesołych Świąt. Tym które nie czują , by poczuły dziś :) Kurcze wszystko mam zrobione i się nudzę, do mamy nie pojechałam , bo córcia jednak dalej kaszle. Teraz muszę jeszcze włożyć naczynia do zmywarki, potem usmażyć karpia , zrobić z rosołu barszcz , ugotowac uszka i to wszystko . Ale fajnie, jak nigdy. Niestety mąż już w pracy i wróci dopiero jutro.

Dziewczęta moje!

Na te Święta życzę Wam (i sobie też życzę, a co!) przede wszystkim spokoju ducha, by żadna z Was nie musiała się denerwować i stresować rzeczami, na które i tak nigdy nie mamy wpływu. Życzę Wam przyjemnych chwil spędzonych w gronie rodzinnym. Życzę wiele uśmiechu i szczęścia, satysfakcji z tego, co robicie każdego dnia. Życzę trochę więcej wolnego czasu, który mogłybyście poświęcić swoim pasjom. No i przede wszystkim życzę nam wszystkim, by nasze Maluchy urodziły się zdrowe, byśmy już do samego rozwiązania cieszyły się naszym stanem. Żeby nic nas nie bolało, żeby nie puchły nam nogi, żebyśmy się nie roztyły nadmiernie i żeby nasze porody były jak najmniej bolesne :-)

PS. W Święta jemy bez wyrzutów sumienia! Ogłaszam AMNESTIĘ! :-D

reklama
Do góry