reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

Dopiero wrociłam.. lekarz z pogotowia odesłał nas na oddział laryngologiczny, a tam lekarz zbadał, wyzwał lekarza z pogotowia i powiedział, ze dziecko ma ANGINE!! i to taką co uciska uszy i dlatego ją bolą... antybiotyk który nie rałą nie miał prawa na to zadziałać... dostała ZINAT

Uciekam, musze rosołek ugotowac i bedzie obiad na dwa dni.

reklama
cytryna ale super!!!!!!!!! widziałam dwa! drugi 37sek też z prawej tylko troche niżej.

...a ja już przeżywałam że mój brzuch jest niemożliwie duży! ty też masz taki fajniutki!! Mnie przedwczoraj pierwszy raz tak konęło mocno że widziałam ale tobie udało sie nagrać-sukces:)

Zapo

Nie wlaczalam kompa od wczoraj a pazury probowalam pokazac wrzucajac foto z tel ale nie chcialo zadzialac. Z tym postem wiec kolejna proba...

My juz w drodze do rodzicow... z siostra jeszcze galerie z rana oblecialam i skonczylo sie kupieniem kurtki:p

Milego i spokojnego wieczorku wszystkim:) i cieszmy sie tymi swietami,laba i spokoj -duzo juz nam tego nie zostalo...

Ja dzidzi nadal nie czuje,moze na swieta sie nad matka zlituje.....

Załączniki

• IMAG1617-1.jpg
    IMAG1617-1.jpg
    14,7 KB · Wyświetleń: 31
Kartagina, właśnie nie mam jakoś specjalnie dużego brzuszka. Ta wygląda, bo kręcony z bliska :-p

Wy piszecie, że jutro możecie nie mieć czasu, a ja sobie zostawiłam na przedpołudnie tylko robienie klusek do maku, a tak to labaaaaaaa aż do samej kolacji wigilijnej! Mogę się lenić i pięknić. Opłacało się robić wszystko dziś :-D

Ostatnia edycja:
A tu wsadzam zdjecia pokoju ,strona z lozeczkiem nie gotowa musze kupic parawanik i pare innych rzeczy to tez wsadze foto ........2012-12-23 14.13.15.jpg2012-12-23 14.13.45.jpg
Na 1 scianka jest nowo zrobiona -- zeby bylo w niej oswietlenie
Citrus-Swiete kopniaczki musze kiedys sama nagrac taki filmik :-)

Ostatnia edycja:
A my wciaz jedziemy,warunki na drodze tragiczne,co rusz jakies auto w rowie albo z drugim trachniete... 15min ledwie sami uniknelismy stluczki,kola skrecily ale auto nie bardzo,abs sie wlaczyl,na liczniku mamy 40-50 caly czas max.... kilka cm nas uratowalo.... sniezyca,wieje.....brr... wg GPS jeszcze 1h09min...

Citrus - kopnięcia cudowne i super, że udało Ci się je uwiecznić! Musze sie pochwalić, że od 19 tc czuje ruchy dziecka! Czekam teraz na pierwszego kopniaka. A po świętach mam się umówić na USG połówkowe, więc nie mogę się doczekać

reklama

Z okazji nadchodzących Świąt Bożego Narodzenia pragnę przesłać Wam Kochane Koleżanki najserdeczniejsze życzenia. Niech nadchodzące Święta będą dla każdej z was niezapomnianym czasem spędzonym bez pośpiechu, trosk i zmartwień.
Życzę Wam, aby odbyły się w spokoju, radości wśród Rodziny, Przyjaciół oraz wszystkich Bliskich dla Was osób.
A wraz z nadchodzącym Nowym Rokiem życzę Każdej z Was również dużo zdrowia i szczęścia.
Niech nie opuszcza Was pomyślność i spełnią się te najskrytsze marzenia.

Wesołych Świąt
biggrin.gif

Do góry