reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

witajcie:)
gratuluję tym które poczuły dzidziusie!! zrobiłam sobie wczoraj wolne od komputera i mieliśmy dzień lenia-karty, tv i wygłupy z dziećmi. Jak M kładzie rękę na brzuszku to dzidziuś automatycznie przestaje kopać ale przez stetoskop fajnie wszystko tam słychać:)
dziś wysłałam całą ferajnę do teściów- przywiozą choinkę, sianko i jutro będą ubierać bo po południu przyjadą moi rodzice z wigilijnymi potrawami. szkoda że nie mogę nic pomóc. ale w sumie pierwszy raz czuję taki spokój przedświąteczny:)
w kominku się pali, ja czytam książkę, dzidziuś kopie, jutro wigilia...po prostu bosko...:)

reklama
Ale masz błogo. Też bym tak chciała. Ale niestety odpocznę sobie dopiero w drugi dzień świąt :sorry2:
Na razie piekę i pichcę, jutro od rana pewnie też cosik tam będę musiała przygotować. Wigilia niby u rodziców, ale co z tego skoro w pierwsze święto teściowie na inspekcję przyjadą :dry:

O jak dobrze, że ja pod względem inspekcji wszelkich mam spokój :-D Wszystko robię tylko dla nas i psa (któremu de facto wszystko jedno, czy leży na odkurzonym dywanie, czy nie) i tylko dlatego, że lubię mieć totalny porządek (tylko w święta, poza świętami uprawiam chaos kontrolowany). Pachnie mi upieczonym już keksem, podpiekam spód do makowca, po makowcu przyjdzie czas na sernik i sprzątanie. Tak, zdecydowanie jest dziś spokojnie.
Na wieczór zassałam "W krzywym zwierciadle: Witaj Święty Mikołaju". Wprawdzie jutro o 20.00 puszczają ten film na TV4, to jednak prawdopodobnie nie będzie czasu obejrzeć, a dla mnie ta komedia to jedyny film, który rokrocznie mogę oglądać w Święta :-D

zasysanie filmów nie jest złe bo jak co do czego przychodzi to w tv nic nie ma i tylko człowiek głupio skacze z kanału na kanał..
zapewne atmosferę wy-kuchareczki odczuwacie najbardziej. u mnie nic nie pachnie a tu proszę: serniczki makowce i keksy...mniam:)

[video]http://imageshack.us/clip/my-videos/715/cwsxrkaqukpwkxrmgcyfbq.mp4/[/video]

17 sekunda, zupełnie z prawej strony. Drugiego nie umiem teraz zidentyfikować, ale na pewno gdzieś ok. 30 sekundy :szok:

No i mój bebzon z rozstępami :dry:

O, a tak w ogóle toooooooo.......

[video=youtube;4qSlFu4cy3o]http://www.youtube.com/watch?v=4qSlFu4cy3o[/video] AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA :DDDDDDDDDDDDD

Ostatnia edycja:
wpadam na chwilę, i tak Was nie nadrobię, tylko zyczenia chciałam złożyć

Życzę więc Wam wszystkim i Waszym Rodzinom Radosnych i Spokojnych Świąt, spędzonych w ciepłej, rodzinnej atmosferze, a na Nowy Rok przede wszystkim zdrowia!!! i wszelkiej pomyślności oraz spełnienia marzeń!!!
Spokojnej II połowy ciąży, szybkich i bezbolesnych (hahaha) porodów, a przede wszystkim ZDROWYCH DZIECIACZKÓW!!!

reklama
[video]http://imageshack.us/clip/my-videos/715/cwsxrkaqukpwkxrmgcyfbq.mp4/[/video]

17 sekunda, zupełnie z prawej strony. Drugiego nie umiem teraz zidentyfikować, ale na pewno gdzieś ok. 30 sekundy :szok:

No i mój bebzon z rozstępami :dry:
Wlazłam specjalnie zobaczyć ten Twój filmik :-) identycznie jak u mnie, tylko mój dzidziol umiejscowił się po lewej stronie, fajne uczucie :-D

Do góry