reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

Witajcie piątkowo.. I ciul ze piątek jak kolejna noc nie przespana, co mi tam wstawanie do pracy.. Juz łażę jak nosferatu..buuu.
KORA, no niewesoło, kciukasy za szybka prostą..
ZAPI, mi sie ten syrop z dziecinstwem kojarzy.. I mleko z miodem, czy z maslem..ush. I chleb z czosnkiem na dokladke:confused:

reklama
Ja sie lecze syropem czosnkowo-cytrynowym.Glownke czosnku(pokrojona albo zmiazdzona),sok z cytryny i 1-2 lyzki miodu zalewam szklanka przegotowanej chlodnej wody.Odstawiam na 2dni i pije wieczorem 2 lyzki.Ten cebulowy u mnie i bez ciazy mdlosci wywoluje :-)

Cytrynian-gratulacje!Jakby nie patrzec jakas kasa wskoczy do portfela!Ja bym sie nie obrazila...;-)

PolaTola ale masz wyczucie czasu.:-D

Ja tez wczoraj wieczorem buly z pieczarami robilam i sie tak objadlam,ze szok :-D Byly pyszne.Maz tez byl zadowolniony i bardzo mu smakowaly.Czekam na inne ispiracje :-)

Kora to u Was naprawde izba chorych...Jakos dacie rade.Byle jak najszybciej.Domowe sposoby dzialaja.Moja tesciowa we wszystkich wpychala to nieszczesne mleko z maslem i miodem.Ale ja nie wiem co ma w tym poza miodem pomagac?I dlaczego?Poza tym to obrzydliwe...bleee...

Ostatnia edycja:
heh babolce, jak ja uwielbiam wolne dni!
pospaliśmy do 9tej i nawet miłą pobudkę sobie zaserwowaliśmy, potem S kawuchę latte zaserwował:) teraz już pojechał a ja wcinam pierwsze śniadanko:) za 2h S. wpadnie żeby drugie ze mną zjeść:D
Potem lecę do galerii poszukać dla S jakiegoś drobiazgu na mikołajki, i prezentu na roczek dla córy znajomych do których dziś wieczorem najprawdopodobniej idziemy.... muszę też zrobić ogórkową bo wielki słój ogórków od mamy wczoraj po jeździe w bagażniku zaczął przeciekać - trzeba zużyć zatem:)
nie wiem czy będę ją jadła bo na 18stą idę do knajpy na kolację (ludzie z firmy - pożegnanie koleżanki), potem stamtąd do znajomych chyba....
ciekawy dzień się zapowiada:)

George - pytałaś o usg 3d/4d. Ja jeśli w ogóle będę robić (jeszcze nie zdecydowałam) to w przychodni w której prowadzę ciążę - Mediconcept na Krzyckiej.

kora - 3mam za Was kciuki! ależ Wam się pochorowało wszystko i wszyscy wokół!

A ja dla odmiany nikomu niczego nie zazdroszczę :-) Obudziłam się w wyśmienitym humorze (bo piątek), zjadłam owsiankę i pomarańczę, odkurzyłam wszystko, olejowałam włosy i zaraz zmykam na weekendowe zakupy.

INFO! Od dzisiaj do niedzieli w Cubusie cała kolekcja 30% taniej, wybrane modele 50% mniej.

George ja szukalam w sieci.I na Jednosci Narodowej znalazlam gabinet drMichalika,ktory dlugie lata na Klinikach pracowal(ordynator poloznictwa?chyba).Sprawdzilam opinie i chyba tam wlasnie zrobimy termin.Zwlaszcza,ze ceny ma konkurencyjne.I ponoc badanie przeprowadza dlugo i dokladnie,cierpliwie tlumaczac i odpowiadajac na wszystkie pytania.Jak bedziemy we Wroclawiu to akurat bedzie 22tc wiec wstrzelimy sie idealnie :-)

Kaja przez 9lat zylam sobie z dala od mamy(bezpieczne 1000km).I nie zaluje bo mialo to pozytywny wplyw na nasze relacje.:tak: Ale teraz doceniam jej bliskosc i zaciecie do kiszenia ogorkow,kiszenia kapusty do pierogow,dzemikow jezynowych i sokow malinowych...mmm...

Kurde dzisiaj znowu odczuwam ból pleców, jasny gwint myślałam, że to przejściowe po wczorajszej źle przespanej nocy:baffled: ale nadal trzyma... nie spodziewałam że zacznie się tak szybko!!! Brzuszek ledwo się pokazał a tu już objawy cholernego SKS-u:no:

Trzeba zacząć jakieś rozluźniające ćwiczenia trzaskać!!!!!!!!! :confused:

reklama
Dzien dobry :)

Kora zdróweczka dla was wszystkich..

Margeritka witaj :) rozgość się kobieto :)

kaja ja sie opiłam melisy na noc i spałam jak zabita do 4 :) ale do tej 4 nic mnie nie obudziło a tak budzi mnie nawet oddech mego chłopa

Pożarłam śledzia... był pyszny :)chce mi sie ryb i żeberek, wiec dzis zebereczka na obiad.. mlask mlask :)

Do góry