reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

ja miałam okropne ostatnie 24 godziny, stres, wysiłek i wszystko inne co nie jest zalecane w ciąży :/ a wszystko przez prace, zakręconą szefową i beznadziejne szkolenie na drugim końcu Anglii :/ a teraz znowu mam masakryczną migrenę prawdopodobnie z powodu nieprzespanej nocy :( czuje się winna względem mojego malucha, który pewnie cały zestresowany teraz jest.

reklama
od jakiegoś tygodnia zaczęłam wstawać na siku, jak już o pęcherzu mowa... Nienawidzę momentu w którym trzeba się wyczołgać z wygrzanego łóżeczka :(

Ależ oczywiście, że tak! Najważniejsze zeby dzidzius był zdrowy ale hormony zrobiły swoje;-)
Co do córy to obawiam się, że strach przed posiadaniem brata ma podłoże w kuzynie (synek sis, a mój chrześniak), który czesto ją bije:(

Ojeju, współczuję. Dla świetego spokoju pojechałabym na RTG.
W dzieciństwie mnóstwo razy połykałam klocki lego;// szczytem wszystkiego było połknięcie szklanej kulki z żółwiem ninja;/ ojjjj moi rodzice mieli ze mną ,,wesoło,,

Citrus - rewelacja :D życ nie umierać

Kaja - jak buły? robiłaś?:-)

a tego chrzesniaka to nie wiesz jak potraktowac

• laugh.gif
    ..ja to nie lubie polowy dzieci w przedszkolu Marysi bo mi dziecko zaczepialy, ale szybko je do pionu ustawilam:-Dniech wiedza z kim tancza:-p

buly wlasnie sie skonczyly, zrobilam dzisiaj i tak sie nazarlam , ze nie pamietam jak sie nazywam:szok::-D

A ja właśnie leże na kanapie i zastanawiam się, czy żołądek może pęknąć??? Już nie pamiętam kiedy ostatnio się tak objadłam .... ratunku nie mam siły się ruszyć:szok:
Wypiłam dwa kubki soku marchwiowego - sama robiłam, do tego kanapki z pastą z tuńczyka i jajek, kilka mandarynek .... i po co mi to było ??

O matko, ja uwielbiam jeść, ale przejedzenie jest nieprzyjemne... Zawsze zdarza się w Wigilię :-D

Hahaha, przeczytałam moje pierwsze posty na forum. Boże, jaką miałam drętwą dupę :baffled:

Ostatnia edycja:
hehe Citrus dobre, nie ma to jak samokrytyka :-)

Boże Aśka:) ja też się tak nawpitalałam i czuje się jak w 30 tc, masakiera bleeeee, znowu będą wysokie loty ups:-)

reklama
Dzien dobry :) ja juz na nogach choc nie jest latwo na nich ustac ;)
jade samochod na przeglad odstawic do mechanika a pozniej do pracy. Wczoraj byl stresujacy dzien bo oglosili zwolnienia. Ale sie wpasowalam z ciaza :) ufffff

milego dnia :)

Do góry