mysiak
Fanka BB :)
eklerka... zapytaj lekarza czy mozesz lewatywe zrobic z rumianku zaparzonego z czosnkiem.... bedzie piekło w dupsko, ale pomoze... tylko trzeba przed 3 dni pod rzad, potem tydzien przerwy i znow 3 dni pod rzad i takie 4 kuracje. Jedz duzo czosnku, nie jedz nic słodkiego, duzo kiszonych rzeczy też jak najbardziej...
Ja czesto łapałam to gowienko, a po lekach zawsze zwracałam wiec wyleczyłam sie własnie lewatywami... to był sposob mojej babci i naprawde skuteczny. całą bielizne po kazdym praniu musisz prasowac, ejsli bielizne pierzedsz z ubraniami to prasuj wszystko. posciel wygotuj i dokładnie wyprasuj...
Kitka, margeritka to mamy we trzy termin na 27 maj
Mdła dlatego własnie tez sie na poczatku smiałam a potem juz nie wiedziałam jak mam zareagowac....
Ja czesto łapałam to gowienko, a po lekach zawsze zwracałam wiec wyleczyłam sie własnie lewatywami... to był sposob mojej babci i naprawde skuteczny. całą bielizne po kazdym praniu musisz prasowac, ejsli bielizne pierzedsz z ubraniami to prasuj wszystko. posciel wygotuj i dokładnie wyprasuj...
Kitka, margeritka to mamy we trzy termin na 27 maj
Mdła dlatego własnie tez sie na poczatku smiałam a potem juz nie wiedziałam jak mam zareagowac....
Ostatnia edycja: