reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

reklama
Jejku, jak dawno nie jadłam szczawiowej!
A Ty Zapominajko jedz, po tym wymiotowaniu musisz sił nabrać. Moze to znak,ze wkraczasz w drugi trymestr?
Ja właśnie zdałam sobie sprawę,ze nie wiem kiedy do gina idę.Ostatnio mąż mnie zapisał, po czym zapomniał na kiedy i o której:-) Muszę zadzwonić i zapytać.

no to ciekawe czy sie załapiemy na ten macierzyński roczny, wątpie w to bo chcą to ejdnak wprowadzic dopiero od drugiej połowy 2013 roku. czyli pewnie od lipca... hehs... dupcie.. bedzie to troche niesprawiedliwe.... bo ja też chce isc na rok grrrr

Cześć dziewczynki
biggrin.gif

No nadrobić Was to graniczy z cudem...
shocked.gif
Nawet nie będę próbowała..
sorry2.gif

U mnie wszystko ok... czuję się wyśmienicie...
yes2.gif
Brzuszek się troszeczkę powiększa... w pracy już każdy zauważa... więc wieści się bardzo szybko rozeszły...
wink2.gif

Aaaaaa i krzywa glukozy wyszła chyba prawidłowo...
biggrin.gif

Akurat szczawiowej nie lubię ;/
Oczywiście porcelana mnie już wzywa... nie chcę wymiotować całej ciąży :confused2:

no to ciekawe czy sie załapiemy na ten macierzyński roczny, wątpie w to bo chcą to ejdnak wprowadzic dopiero od drugiej połowy 2013 roku. czyli pewnie od lipca... hehs... dupcie.. bedzie to troche niesprawiedliwe.... bo ja też chce isc na rok grrrr
Może obejmie, bo jeśli będziemy w trakcie, to z automatu powinien się wydłużyć.
Zresztą zobaczymy jak to wprowadzą, bo to może być równie dobrze czcze gadanie.

Sun pokaż brzuszek!
Gratuluję wyników.

Zapominajka dam zdjęcie, ale jutro... :-)

Kurczę 29 idę na badania prenatalne i już nie mogę się doczekać, a jednocześnie boję się wyniku... :sorry:

Ja uwielbiam szczawiową, ale nie mam pewności czy szczawiany nie są szkodliwe dla dziecka, dlatego w ciąży jej jeść nie będę... Ale ogólnie uwielbiam tą zupkę :-)

Oj, ale duzo piszecie. Ja dzis kiepski dzien mam. smutna, zla, jakas taka nie do zycia. pocieszam sie ze w srode zobacze moje malenstwo.

Jejku zazdroszczę Ci... ja muszę czekać do 29 października :sorry:

Dziewczynki... te które miały badania prenatalne może mi któraś powiedzieć jak wygląda USG, jak długo się je robi... czy robi się je przez brzuch czy przez pochwę???

reklama
Do góry