reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2013 :):)

reklama
Citrus u siebie nic takiego nie zaobserwowalam ani teraz ani w pierwszej ciazy, ale wiadomo kazdy organizm inny. A duzo tego sluzu? Bo moze to tylko jednorazowy wybryk organizmu.

Kijaneczka, współczuję więc mężowi :-D Mój chłop się o moją seksualną aktywność na szczęście obawiać nie musi, ale podejrzewam, że wielu mężom ciężarówek jest bardzo ciężko :-p

Biedroneczka, malutko. Wcale się tam nie oszczędzałam :)D), a czytałam, że w ciąży szyjka macicy jest mocno ukrwiona i mogą się pojawić plamienia po stosunku. Nie zamierzam oczywiście biec do ginekologa, ale z ciekawości chciałam zapytać Was :)

Ostatnia edycja:
hmmm, obserwuj. Jak przejdzie, to pewnie szyjka (ale będziesz musiała ginowi powiedzieć), jak nie to do lekarza.
Ja bym przynajmniej tak zrobiła.

Zapominajka, jestem prawie pewna, że szyjka, bo co jakiś czas sprawdzam eee... dogłębnie i śluz jest znów biały. Ale wiecie, im więcej głów, niż moja jedna blond, tym lepiej :-p

citrus ja w ciąży z Asią krwawiłam po stosunku, ale to było w 27tyg... diagnoza.. bakteria, która spowodowała osłabienie ścianek szyjki macicy i krwawienie. otarcia też się zdarzają.... polecam delikatny bzyk i tyle....

Ja mam 3kg na minusie.... ale w sumie nie ma sie co dziwic....

reklama
Do góry