reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2013 :):)

reklama
Mati w środku tygodnia o 20 juz musi spać bo inaczej rano mi nie wstanie do przedszkola, a w piątki zawsze staramy się go trochę przetrzymać żeby dał się rodzicom wyspać :-)

Zapominajka
- Mati po wakacjach ze starszym o 2 lata kuzynem oprotestował mini mini. Strażaka Sama to jeszcze obejrzy a potem karze mi przełączyć na Alfa (ogląda tv tylko rano jak sie szykuje do pracy i przed spaniem na wyciszenie)

Lorelain- "O MAJ GAD":laugh2: Myślałam ,że tylko ja ma schizę ,że mój brzuch jest jakiś spuchnięty. Ale ty też masz już sporutki :-D Piękne te twoje mieszkanko dla dzidzi :) Od poniedziałku będę robić zdjęcia i tak co tydzień a potem zrobię filmik :)
MAMolinka- JESTEM :-D Możemy pisać ;-)

Nie zdążyłam jednego posta napisac, a tu już kilka naprodukowałyście :-)

Zapominajka-ty jak zwykle bidulo na wieczór sie męczysz:sorry:

A mój Jasiek to dzisiaj diabeł wcielony.

Słoneczko, przes chwilą byłam w kibelku i po raz pierwszy ujrzałam groszek całkowicie bezbarwnego śluzu :-D Jest nadzieja :laugh2:
Najgorsze jest to ,że jak przychodzi ta pora i sąsiedzi zaczynają palić w piecu, to dostaje szału od tych zapachów. Okna nie zamknę , bo i tak mam wentylacje przez które wpada. Wrrrrrrrrrr

mamolinka90 - mi test ciazowy o czulosci 10 na dzien przed terminem miesiaczki wyszedl ledwo pozytywny, sama nie bylam pewna bo to byl cien cienia, dwa dni pozniej juz wyrazna, choc jeszcze jasna druga keska takze jeszcze nie wszystko stracone

U mnie bez zmian, zmienilam tylko nastawienie co do tej ciazy. Przy ciazach ktore stracilam ile lez wylalam, ile sie nalezalam, namodlilam, lezalam plackiem i w domu i w szpitalu, i z kroplowka, i... i nic to nie dalo, ciaze stracilam. Wizelam sie wczoraj w garsc i stwierdzilam ze jak ciaza nie jest pisana to chocbym stanela na glowie to i tak to nie pomoze, wiec dziaj juz w lozku nie leze. Wyszlam na spracer z corcia, posiedzialam w parku, piekna pogoda, odrazu lepiej sie czuje. No i poszlam do pracy, bo w pracy tylko siedze za biurkiem i nie mam czasu uzalac sie nad soba tylko mysle o pracy, i wiecie mi to pomaga.

Bole plecow sa mniejsze, przeniosly sie na posladki??? W zyciu czegos takiego nie mialam. W toalecie na papierze trochszke kawy z mlekiem. Czekam... Wizyta i USG w przyszlym tyg. Pozdrawiam

reklama
lena dziekuje wlasnie szukam na necie jakiegos bardzo czulego testu.Widzisz im mniej myslisz o tym i sie martwisz tym jest lepiej :) Wierze, ze dzidzia zostanie z Toba do konca i za 8 miesiecy bedziesz tulila ja w ramionach.

Do góry