reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2013 :):)

Zapominajka niewiem jaka byla czulosc bo na opakowaniu ani na ulotce nie jest napisane, ale chyba standardowo 25... Zawsze jakas nadzieja zostaje... Jeszcze 3 dni do @

Ostatnia edycja:
reklama
mamlinka - mi pierwszy który wyszedł w 12 dc to był czuły 10 ;-) ... tak więc wszystko jeszcze przed tobą :-):-):-)

dziewczyny mam pytanko czy wam też tak brzuch wywaliło? ... mnie sie juz dzisiaj kolezanka z pracy z biurka obok zapytała czy ja przypadkiem w ciąży nie jestem ... tak więc jedna osoba juz wie, ale powiedziałam jej że ma siedzieć cicho, obawiam się że niestety więcej osób zacznie zauważać :sorry::sorry::sorry: ... brzuch mi sie zrobił jak w 4 miesiącu :eek:

ja oczywiście piję karmi ... strasznie mnie dzisiaj muliło na zakupach

edit:
zrobiłam sobie zdjęcie brzuszka, za miesiąc zrobie kolejne i bede porównywać ;)

Ostatnia edycja:
Lori wywaliło, mam wrażenie, że z każdą ciążą szybciej wywala.

Też bym karmi wypiła, ale nie mam...
No i ciasto z malinami za mną chodzi mniam.

ledwo się w te jeansy dopinam, cos czuje że max 2 tygodnie i trzeba bedzie je schowac głeboko w szafie, jak siedze przy biurku to je rozpinam, tylko trzeba pamiętac przy wstawaniu :sorry:

no właśnie też jestem zaskoczona...jak leżę i mam czas to tu nikogo nie ma :-p:-p:-p ... Mati ma dzień dobroci i nie musi iść jeszcze spać tylko ogląda Noc w muzeum :-p

reklama
Hehe moja Zuza padla przed chwila to jej pora... Ja jeszcze moge sie cieszyc wolnymi wieczorami ;) Ale jeszcze troche to pewnie juz nie bedzie tak grzecznie o 19 chodzila spac... A ja ogladam pierwsza milosc :)

Do góry