reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2013 :):)

Dzięki dziewczyny.
Zobaczymy co mi w środę lekarz powie...
Jak na razie 5 dni temu robiłam betę i już chyba za długo jestem bez żadnych wieści z brzucha...

Mamolinka trzymam kciuki!!!

reklama
Phhhhh, u nas ziąb :-( Jadę po południu z W. do Gdyni, bo on teraz tam zaczyna kolejne zlecenie, takie kilkumiesięczne, to podskoczę sobie do Klifu i pooglądam sobie odzież ciążową i inne takie pierdoły dla poprawienia humoru. Nigdy nie zwracałam na to uwagi, więc się przynajmniej rozejrzę ile co kosztuje, żeby wiedzieć, jak gospodarować funduszami i ile odłożyć na najpotrzebniejsze wydatki :-p

Perełko, a czemuż tak? :o

Zapominajka, szkoda że zarodki nie wysyłają telegramów do swoich mam ("don't worry, mommy! Pływam, rosnę, spoko luz!"), też bym chętnie dostała :laugh2: Nie martw się, wszystko jest okej na pewno!

te twoje gadka sa fajne:-)

Zapominajka badz dzielna poczekaj na wizyte ja tez ostatnia bete robilam 22sierpnia bodajze

Ostatnia edycja:
Hello:)

Zapominajka - myślę że mimo wszystko jeśli chodzi o panikowanie to ja Cie pobije ... dzisiaj mnei coś w brzuchu kuło troche to musiałam połówkę urlopu wybrać i pojechałam do przychodni na NFZ ale pech bo lekarz ma urlop aż do 16 wrzesnia. No i kto tu panikuje?

Lorelain ja się przed wcześniejszą wizytą opieram z całych sił. A idziesz do innego gina? Czy grzecznie czekasz?
Kłucie to akurat chyba normalne doznanie. Myślę, że nie powinnaś się martwić!!!

Cytrynko ja jak zobaczyłam pierwszy raz ceny odzieży ciążowej to padłam...

Zapominajka - no juz sobie odpuszczę, musze jakos doczekac do 19.09

lece odebrać młodego z przedszkola i jade do tatusia na obiadek...zajrzę później

Ja juz po szybkim spacerze :/ CHolery jedne park remontuja i plac zabaw zamkniety , ale Zuzka chociaz na rowerze pojezdzila tyle dobrego. Dluzej juz wytrzymac nie moglam jest tak goraco..

Tak z innej beczki... Dziewczyny nie wytrzymalam i zrobilam przed chwila tesciowa i niestety wyszedl negatywny... Wiec jutro juz nie bede testowala czekam do poniedzialku lub wtorku na @ lub ponowne testowanko.

reklama
Do góry