reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2013 :):)

reklama
A dlaczego?
To jest norma, że najpierw czwórki, potem trójki.

Filipia, współczuję, ale tak niestety będzie już. Młody szok przeżył i przeżywa dalej że nie ma mamy na wyłączność. Ale to kiedyś minie, przynajmniej ta dzika zazdrość.

U nas trójek tez nie ma, ale powoli coś tam sie pod dziąsłami wykluwa.
Co do szczepień na ospę to każde dziecko zlobkowe/przedszkolne po okazaniu zaświadczenia powinno mieć szczepienie darmowe.
camel dobrze, ze odpuscilo, ale uważać trzeba,
jak dobrze, ze jutro piątek, bo miałam dziś strasznie nerwowy dzień w pracy i padam na twarz, mała śpi to moze trochę odetchnę

Ewcia no nic... mam czas do 1.marca. Za tydzien jade ogladac jedno mieszkanie, ale drogie i troche daleko, wiec nie wiem czy sie na nie zdecyduje.
Wiolonczela uczulenie na wode...jakas masakra!
Filipia moja tez przy gosciach jak aniolek a ogolnie to zlosnica jest.
Fajnie, ze Zosia przybiera na wadze :)
U nas tez byly najpierw czworki. Teraz czekam na piatki...pewnie bedzie tragicznie. Moglyby juz powychodzic te zebiska.

Kurcze, Zosia mi się w Filipa wdała chyba. Tak samo wierci się przez sen, coś jej się śni, jęczy. Filip aż się wybudzał przez to i mi spać nie dawał. Teraz chyba czeka mnie to samo. Niby śpi, a dźwięki wydaje, jakby ją coś bolało i trzeba ją z boku na bok przekładać.

U nas z tymi zebami to na szarym koncu bylismy po pierwszy wyszedl mu dopiero na roczek...teraz ma 11 sztuk...jedynki, dwojki i trzy czworki ..czwarta chyba w drodze...bo jest niemozliwie marudny..i tyle w kolekcji :-)

Uczulenie na wode? Moze cos dodali do odkazania i tak cie uczulilo?

Kooska z tym mieszkaniem to tez ciezko chyba cos ustrzelic by pasowalo....

Hej kobitki;)
Jak tam dziś u Was?
My siedzimy sami i jeszcze nie zwariowaliśmy więc nie jest źle;) Noc też znośna. Posłuchałam rad położnej i zdecydowanie lepiej nam się karmiło i potem zasypiało.
A teraz próbuję zapanować nad Fifim, bo wspina się do kołyski, koniecznie chce głaskać i dzielić się z Zosią ciastkami;)

U nas jakis koszmar...ewidentnie cos boli mlodego pewnie zevy...podwyzszona temp olropnie placzliwy u marudny. Nic nie chce jesc i odmowil nawet pic...spalismy dzis w kratke....

reklama
Nie wiem, łapy pieczą jak wsadzone w pokrzywy. Dermatolożka powiedziała , że to od wody, skóra za wrażliwa , ale jak tu unikac wody, po sterydzie lepiej. Mój zaczął sie tak dziwnie zachowywac po ostatnim szczepieniu i utrzymuje sie to do dzis

Do góry