Filipiamama
Fanka BB :)
A ja sobie tak dziś pomyślałam, że może u nas to zapowiedz zębów. Co prawda zostały nam już tylko 5 do wyjścia, ale też już chyba najwyższy czas. Dziś obudził się z takim gilem, że cały ryjek miał zasmarkany, a do tego ślina leje się hektolitrami i paluchy w paszczy. Ale z drugiej strony sika mi ostatnio na potęgę, a dziś zasikał całe łóżeczko, także i może być jakaś infekcja. Chyba dla spokoju mu mocz zbadam, bo choroba teraz jest nam najmniej potrzebna.
A ja dziś miałam miłą noc w towarzystwie skurczów. Zobaczymy co z tego wyniknie, dziś mam lekarza, to niech mnie ogląda, a na razie jestem jakaś obolała po tych atrakcjach
A co do rozłąki, to ja coraz spokojniej podchodzę, ale pewnie gdzieś po drodze jeszcze się rozkleję. Nawet przestałam się tak martwi o zazdrość Filipa o siostrę. On jest taki radosny do innych dzieci, podchodzi, przytula, całuje, to może nie będzie tak źle
A ja dziś miałam miłą noc w towarzystwie skurczów. Zobaczymy co z tego wyniknie, dziś mam lekarza, to niech mnie ogląda, a na razie jestem jakaś obolała po tych atrakcjach
A co do rozłąki, to ja coraz spokojniej podchodzę, ale pewnie gdzieś po drodze jeszcze się rozkleję. Nawet przestałam się tak martwi o zazdrość Filipa o siostrę. On jest taki radosny do innych dzieci, podchodzi, przytula, całuje, to może nie będzie tak źle