Cześć dziewczyny.
Mi jakos ostatnio weny...a moze sił brak. Przeczytam co u was i juz nie pamietam co odpisać. Doskwiera mi nawal pracy i brak wsparcia od m. A raczej jego podejście do Mlodego. Surowego ojca. W ogóle zachowuje sie jak niedojrzały gość a nie mezczyzna zwany głową rodziny. Dlugo by gadac a wy juz tez swoje zdanie macie. Na pocieszenie dali mi aneks do umowy dokladajac jeszcze przez rok tysiaka z tytulu wynajmowania mieszkania. Troche odetchnelam bo nawet jak wylece z roboty to wiem ze z dlugami nie wrócę. W najgorszym razie na zero.
Camel sterylnie?? Daj spokoj. Ja mam wrazenie ze moje dziecko chowa sie w syfie i brudzie. Szyby wypalcowane, po podlodze okruchy sie walaja, to wafel ryżowy, to klusek jakis z wczoraj, a gdzie indziej rozlany sok. On po prostu nie stoi nie siedzi. Wszedzie i non stop chodzi. Ostatnio szykuje sie rano slysze Mlodego wcielo bo cisza...mysle pewnie broi. Wyszlam za nim a on siedzi i szama ogorka kiszonego. Nie wiem skad wzial. Chyba mial schowanego w bagazniku rowerka :/
Camel pokaz jaki masz ten rower z pchaczem dla Jacha? Może z tytulu przyplywu cashu jeszcze bym kupila.
W ogole przemyslalam i sie okazuje ze w tym roku trzeba będzie kombinezon (a na takie dzieci juz tanie nie sa) akcesoria typu czapa szalik rekawiczki rajstopki cienkie, grube. Moze i buty jak sie okaze ze te co mamy beda jeszcze za duze...na jesien przynajmniej buty mu juz kupilam w ccc. Takie typu trzewiki do kostki bo same tenisoweczki i adidaski.
Z lata jeszcze koszulki i spodenki z metkami mi zostały :/ W ogole chyba na ten rozmiar najwiecej ciuchów mialam (SH+prezenty). Przebieralam dwa razy na dzień a i tak moglam pranie raz na tydzien robić.
Dzisaj w żłobku duzo nowych adeptow
ale było pilowanie. Trzy razy dzwonilam do drzwi bo nikt nie slyszal tak zagluszaly. Oczywiście Leos się dolaczal. Nie chce im cos spac w zlobie. Moze jeszcze zęby. W miniony tydzien wyszly mu 3 czwórki.
Z ta sraczka chyba coś jest. Mnie wzywaly w piatek bo Leos niby ma sraczke ale zabralam do domu i przez caly weekend bylo ok wiec chyba chciały isc wcześniej z pracy
Współczuję gilasow. Ta pogoda taka do dupska nie szok. Wyjdziesz jeszcze cieplo a jak wracasz to juz hebli ze zębami szczęka.
Elajar bez obaw. Ania nadrobi.
Zagladalam na galerie. Kooska sliczne z was kobitki, Elajar cudne pociechy, jestes wielka ze dajesz z nimia rade.
Filipia jak tam wicie gniazda?
Evi firma prosperuje? Efekt diety osiągnięty?
Wiolon jak z okiem córy? Bylas u okulisty?