reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2013 :):)

reklama
To ja w wiadomościach nie mam. I teraz ja nie moge polubić ani podziękować.
Camel ja mojemu też dalam pospac po tej nocy. Nie budzilam i wstal o 18 wiec podensujemy dzisiaj z wami.

u mnie tez wiadomości dziś jakos dziwne wyzerowane ,
ja bym chyba oszalała jakby mi teraz na głowie siedzieli, oni padają w okolicach 19, ale budzą się po 5 , a starsza w dzien nie spi już .
sprzatanie czeka, jak mi się dziś nic nie chce

Moja tez padła ok 19 ( zawsze tak chodzi spać trzymam się tej godz) wiec na razie mam spokój ,Milena była dziś z m u teściów od 15 do 18 ponoć nie płakała wróciła zmęczona i strasznie brudna jakby w kopalni była ciekawe co oni z nią tam robili pewnie po podłogach się suwała ,a ja miałam odpocząć, tak!!! posprzątałam mieszkanie ,ogarnęłam trochę siebie no i upiekłam ciasto bo jutro siostra ma przyjechać .

Fajnie tak zobaczyć jak wyglądacie ,ciekawe jest to jak mylne mamy wyobrażenie o osobie oczywiście wizualne .Ewcia ,Camel,Mdła Filipiamama,Elajar,Aneta wrzucać fotki !!! ,czekam :)

Ostatnia edycja:
Przyłączam się do grupy matek bez zdjęć;) Ostatnie nadające się do czegokolwiek to z chrzcin, bo mieliśmy fotografa;) Ale coś znajdę może;)

Fifi śpi. Ostatnie dwie noce i wieczory były bez tragedii więc mam i dziś nadzieję. Dzieciak dalej nie chce jeść kolacji. Nie wiem co z nim robić.

Evi no wrzucę to co mam przynajmniej facjatę poznacie :) tylko nie mogę ogarnąć czy grupa jest tez do obsluzenia w telefonie. Wiec zdjęcie z tel na kompa, a komp jak dziec padnie. No chyba że mnie kto oswieci.

Kuzwa sobota a mój m. był w domu 2h kiedy ja pojechalam po inhalator. Oczywiście Młody wtedy spał. Nie ma kto nawet dziecku gilow odciągnąć. Takie to ma priorytety. By go szlag. Wczoraj też szukalam go zeby mi poduszkę wyjal z szafy i włożył do łóżeczka bo ja dziecko na rekach. SMS: jestes w domu? Nie. Kiedy wrócisz? Cisza. I siedziałam tak ze 40min bo durna myślałam ze jeśli nie odpisał to pewnie jest tuż tuż. To się pomyliłam....

Grupy niestety nie ma w aplikacji bb..ale podobno pracuja nad tym.. Ja to moha facjate juz kiedys obnazylam...na galerii ogolnej..chyba jak jasko mial ze 3 miechy..sle moze cis znajde, chociaz zazwyczaj to ja jestem od obslugi fotoaparata i zdjec brak...a jak jakies sa to tak korzystne ( malz robil) ze odrazu mozna zbieraz na dr. Szczyta czy jak mu tam..

A propos doktora Szczyta mi przydały by się nowe cycki ,bo moje straciły jędrność i objętość i żadne ćwiczenia im nie pomogą !!!

reklama
U mnie o cyckach to już mowy nie ma;) To dwa wiszące worki;) Już nawet mężowi zapowiedziałam, że jak wykarmię wszystkie dzieciątka, które będziemy mieć, to nowe cycki sobie zafunduje;)

Do góry