reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

reklama
Filipia, mamy grupę zamkniętą na bb...wysłałam ci zaproszenie, sprawdz... wiesz niektóre dziewczyny wolą prywatne sprway załatwiac juz w znanym zaufanym gronie...wiec o niektórych sprawach można na zamkniętym..ale normalnie jesteśmy wszyscy tutaj...

Też mam problem z doproszeniem się o zdjęcie, jakby nie ja to moje dzieci zdjęć by nie miały , szkoda, że nie mogę jakoś sfotografować się z nimi, może na roczek do fotografa się wybiore na jakas sesje, choc zawsze mnie to tremowało

Hehe ja też nie mam swojego zdjecia z małym. M. nawet nie proszę o zrobienie bo z pewnością ujął by mnie w najbardziej niekorzystnej pozie :) jedno z ręki robione, do lustra jak dziec miał ze 2 miesiace. Na roczek to i moze schudnąć się uda ;)
Wiolonczela a jak tam te Twoje gastro sprawy?

reklama
Dziewczyny odpowiadają że w wiadomościach, :) Moje słodkie maleństwa śpią.
Moje gastro sprawy : 11 marca gastroskopia
operacje odwołałam narazie ( o dziwo żarłam wszystko do dziś i nic mi nie było ) termin uzależniam od wyniku gastro.

odkurzacz mi sie popsuł, a to rzecz u nas niezbędna

Do góry