reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2013 :):)

eee tam sikanie!Ja sie kapie w towarzystwie! :-D Wczoraj wszyscy w domu a Male usiadlo pod drzwiami lazienki glosno szlochajac! I wpuscili...I tyle bylo z "chwili relaxu" :-D

On wyrosl taki uparty jak osiol.Nikogo nie slucha i nie przejmuje sie niczym :-) To byl tylko pierwszy objaw jego charakterku :-D

reklama
He he matki siedzą na bb po pretekstem uczenia dzieci samodzielnosci;)

U nas też tak jest, że pozwalam Młodemu na samodzielne odkrywanie Świata... co z resztą widać ja jego głowie- cała w kropki... no i ze szrama po kocie, bo dziś nie wytrzymał...

Moje dziecie tez za mna łazi i kąpać sie pomaga... ale na papier uważajcie.Mi Wojtek już wpierdzielil trochę, a śmiechu było sporo bo mu sie do języka przykleił...

Ostatnia edycja:
rosomaki czytam i podziwiam , ja nie potrafilabym chyba tyle powiedzieć o swoim dziecku, jesteś niesamowita obserwatorką, jaka czujna. Powiem Ci ja zachowania syna wszystkie przyjmuje jako normę, nie przyglądam się mu chyba, aż tak uważnie, dlatego w szoku jestem , że Ty to wszystko zauważasz i jeszcze analizujesz. A jak inni w Twoim otoczeniu maż , mama , tata, teście, tez widzą coś niepokojącego???? jako początkująca mama pewnie z miłości martwisz się o wszystko, ale takie porównywanie nie ma sensu, bo każde dziecko rozwija się w swoim tempie , to nie jest tak, jak pisza w tych ksiązkach
jak ma 9 mcy to robi papa
jak 10 posyła calusy
jak 11 patrzy w oczy, coś Ty , nie czytaj tego , bo tylko się zamartwiać będziesz, spal te poradniki, wychowywanie , rozwój dziecka jest sprawą indywidualną

Jutro tłusty czwartek , w tym roku sobie nie odpuszczę, w tamtym nie moglam , teraz zaszaleję z 3 , od marca dieta i ćwiczenia

Moja niesamodzielnie ZNOW zasnela mi na rekach.Wiec mam tylko Was :-)

Wiolonczela moja mama dzisiaj pudlo faworkow przyniosla...:eek:

Faworki kruchutkie pyszniutkie cudeńka, ja jutro smaże paczusie z marmoladką

Baby jak Wy robicie rosół, bez jarzynki ????? tylko solicie

Ostatnia edycja:
Mysle że to dobra motywacja post idzie , czas postanowień, mozna przez 40 dni nie żreć słodyczy, ani grama, ale jutro paczek musi być, a potem abstynencja

reklama
Z otrebami?? Ormianka to brzmi co najmniej jak zdrowa żywność a to nie o to chodzi w tlustym czwartku :p Swoją drogą wrzuć przepis na swoje w odpowiednim wątku.
U nas wczoraj Pit poszedl w obrot. Uratowalam ale koperta zostala podarta w wielkiej złości :)
Współczuję Filipiej ktora firmowe papiery ma w domu. Filip pewnie szaleje z dietą wysokocelulozowa ;)

Do góry