reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

eee tam sikanie!Ja sie kapie w towarzystwie! :-D Wczoraj wszyscy w domu a Male usiadlo pod drzwiami lazienki glosno szlochajac! I wpuscili...I tyle bylo z "chwili relaxu" :-D

On wyrosl taki uparty jak osiol.Nikogo nie slucha i nie przejmuje sie niczym :-) To byl tylko pierwszy objaw jego charakterku :-D

reklama
He he matki siedzą na bb po pretekstem uczenia dzieci samodzielnosci;)

U nas też tak jest, że pozwalam Młodemu na samodzielne odkrywanie Świata... co z resztą widać ja jego głowie- cała w kropki... no i ze szrama po kocie, bo dziś nie wytrzymał...

Moje dziecie tez za mna łazi i kąpać sie pomaga... ale na papier uważajcie.Mi Wojtek już wpierdzielil trochę, a śmiechu było sporo bo mu sie do języka przykleił...

Ostatnia edycja:
rosomaki czytam i podziwiam , ja nie potrafilabym chyba tyle powiedzieć o swoim dziecku, jesteś niesamowita obserwatorką, jaka czujna. Powiem Ci ja zachowania syna wszystkie przyjmuje jako normę, nie przyglądam się mu chyba, aż tak uważnie, dlatego w szoku jestem , że Ty to wszystko zauważasz i jeszcze analizujesz. A jak inni w Twoim otoczeniu maż , mama , tata, teście, tez widzą coś niepokojącego???? jako początkująca mama pewnie z miłości martwisz się o wszystko, ale takie porównywanie nie ma sensu, bo każde dziecko rozwija się w swoim tempie , to nie jest tak, jak pisza w tych ksiązkach
jak ma 9 mcy to robi papa
jak 10 posyła calusy
jak 11 patrzy w oczy, coś Ty , nie czytaj tego , bo tylko się zamartwiać będziesz, spal te poradniki, wychowywanie , rozwój dziecka jest sprawą indywidualną

Jutro tłusty czwartek , w tym roku sobie nie odpuszczę, w tamtym nie moglam , teraz zaszaleję z 3 , od marca dieta i ćwiczenia

Moja niesamodzielnie ZNOW zasnela mi na rekach.Wiec mam tylko Was :-)

Wiolonczela moja mama dzisiaj pudlo faworkow przyniosla...:eek:

Faworki kruchutkie pyszniutkie cudeńka, ja jutro smaże paczusie z marmoladką

Baby jak Wy robicie rosół, bez jarzynki ????? tylko solicie

Ostatnia edycja:
Mysle że to dobra motywacja post idzie , czas postanowień, mozna przez 40 dni nie żreć słodyczy, ani grama, ale jutro paczek musi być, a potem abstynencja

reklama
Z otrebami?? Ormianka to brzmi co najmniej jak zdrowa żywność a to nie o to chodzi w tlustym czwartku :p Swoją drogą wrzuć przepis na swoje w odpowiednim wątku.
U nas wczoraj Pit poszedl w obrot. Uratowalam ale koperta zostala podarta w wielkiej złości :)
Współczuję Filipiej ktora firmowe papiery ma w domu. Filip pewnie szaleje z dietą wysokocelulozowa ;)

Do góry