reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

reklama
Ja po rwaniu zęba u dentysty...
najpierw jak zaczęło puszczać to umierałam, potem po paracetamolu, drzemce i porcji lodów doszłam do siebie:p

Moja dentystka i tak dziś stwierdziła że jestem hardcorowa baba! żeby z własnej woli przyjść w ciąży i kazać rwać! :D

nia mój synek w lipcu ma 3 lata i też jeszcze w pieluszczeale to inna historia bo on jeszcze nie mówi przez swoj niedosłuch. mam inne priorytety i skoro nie rozumie wielu rzeczy pieluchą się nie martwię.

cytryna cool jesteś, a to Walduś ci nie mówił co mają chłopcy?:-D:-D:-D

dziewczynkom chyba gorzej utrzymać higienę albo chociaż nauczyć je tego...

Ja po rwaniu zęba u dentysty...
najpierw jak zaczęło puszczać to umierałam, potem po paracetamolu, drzemce i porcji lodów doszłam do siebie:p

Moja dentystka i tak dziś stwierdziła że jestem hardcorowa baba! żeby z własnej woli przyjść w ciąży i kazać rwać! :D

ej, halo, ale ze co, ze bez znieczulenia:szok:???

nia mój synek w lipcu ma 3 lata i też jeszcze w pieluszczeale to inna historia bo on jeszcze nie mówi przez swoj niedosłuch. mam inne priorytety i skoro nie rozumie wielu rzeczy pieluchą się nie martwię.

cytryna cool jesteś, a to Walduś ci nie mówił co mają chłopcy?:-D:-D:-D

dziewczynkom chyba gorzej utrzymać higienę albo chociaż nauczyć je tego...

ja nie pisalam zeby sie martwic, zreszta generalnie kazdy w swoim czasie odpieluchowywuje, jedni juz od roku inni pozniej, , u nas to akurat szybko poszlo, rzucony na gleboka wode- w przenosni i doslownie- w dwa tygodnie pojal o co chodzi, choc wpadki sie zdarzaly jeszcze jakis czas, Twoj przeciez nie ma jeszcze 3 lat, generalnie kolo 3 roku dziecko jest gotowe by zaczac go odpieluchowywac, u nas w starszakach w przedszkolu sa i 4 latki z pielucha

Ostatnia edycja:
ej, halo, ale ze co, ze bez znieczulenia:szok:???

nie no ze znieczuleniem, ale to co mi dała to inne jakieś niż tradycyjne więc szybko zaczęło puszczać, ale dałam radę!

Rwałam na własne żądanie lewą dolną piatkę, która jakiś czas temu pękła pod pierścieniem aparatu ortodontycznego. Przed tym,że strzeli pod pierścieniem ostrzegała mnie ortodontka ale chciałam zaryzykować.... jak strzelił to ortodontka skróciła mi łuk aparatu i w zasadzie wszystko było już poustawiane w równym rządku... jednak żeby zdjąć aparat muszę wstawić tam most podwójny, koszt jak się dzisiaj dowiedziałam ok 3000. Tak więc plan jest taki że zrobię to wszystko po weselu, nie widać mi ani miejsca po zębie, ani aparatu jak mówię (niektórzy w pracy zauważyli po roku że go noszę). Do tego czasu chciałam jednak pozbyć się reszty tej piatki żeby nie nabruździła nic w tej ciąży, no i teraz żeby cokolwiek ruszyć musi się mega porządnie zagoić - dentystka moja mówi że 2 miesiące jak nic...
Tak więc poczekam z tym do września, odkujemy się po weselu, to zrobie do końca co trzeba...
stwierdziłam,że najwcześniej i tak mogłabym to zrobić w kwietniu/maju (musi się porządnie wygoić, a aparat zrobić swoje do końca), tak więc jak opóźnię to o 3-4 miesiące to nic mi się nie stanie

hehheheheh spoko:D aż taki hardcore nie jestem:p

ps
któraś z Was może łyka femibion2? Ja dotąd kupowałam u siebie w aptece za 70-80pln, a tu zerkam na doz.pl i jest za niecałe 60, a na allegro niecałe 40!!!

nanu odważna dziewucha z ciebie! mi się amalgamat ułamał miesiąc temu i zrobię to jak naprawdę będę musiała (czyli jak da radę to po porodzie) ale żeby rwać w ciąży z własnej woli?? to przed weselichem chcesz być taka piękna, co??:-D

ja łykam femibion ale classic. i tak co apteka to inna cena...

kaja a w gacie popuściłaś? :-D ty jak coś powiesz to śmieszy jak łysy czupryną o parapet:)

dziewczyny zaraz 1000 stron zaliczymy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-D

reklama
Do góry