reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

reklama
hej dziewczyny,
Nie mam sil nadrabiac tych zapewne kilkunastu stron...
Rano pojechalam honorowo siuski na posiew oddac co by bylo wiadomo ,ze nic mi w tej nerce świnskiego nie siedzi.Potem małe zakupy zrobilam i tyle mnie swiat widzial: spałam dobre 4 godziny,a dalej jakby kontakt ze swiatem zaklocony:dry:

Dzisiaj mam wogole dzien z tych gorszych,co to nic nie wychodzi i wszystko denerwuje:dry::dry::dry:

mam nadzieje ,ze u Was lepszy dzionek

widzę że dużo Was wzięło na zupę ogórkową, moja właśnie w garnku dochodzi :) na jutro będzie na obiad a dziś jeszcze wieczorkiem zrobię naleśniki z dźemem jagodowym od teściów :)
Biodra to ja w sumie jakieś mam ale raczej jestem szczupłą osobą, moja dzidzia nie jest wielka więc może nie bedzie tragedii.
Dentysta zaliczony udało się i tylko był przegląd wiec do końca ciąży mam spokój.
A mała dziś bryka cały dzień :)

oj z szerokoscia bioder chyba nie ma to zwiazku, ja tez z tych szerszych i boli mnie moze nie tyle w kroczu co wzgorek lonowy, czytalam ze to moze byc rozluznienie kosci lonowych mnie to strasznie meczy czasem isc nie moge jutro musze polozna zapytac, wrazie koniecznosci podobniez jest na to jakis pas... oby do maja

no mi sie tez wydaje ,ze szerokosci naszych bioder nie maja znaczenia jesli chodzi o dolegliwosci bolowe. Ja z tych wąskobiodrowcow -nic nie boli. Oby tak dalej!

ja też mam bioderka i w ogóle zaczynam już tęsknić za siłownią-pomagała mi głównie na kręgosłup. od kilku dni skutecznie poprawiam sobie humor blogiem cytrynki- bardzo polecam! mam chcicę na każde danie, które widzę tam na zdjęciu!!:-D mam nadzieję citrus że nie wkurza cię że tak ciągle cię reklamuję:) ale się wkręciłam!

wikki ja wczoraj jadłam naleśniki z jagodami, mój M chodzi co roku i po 20l przynosi więc masa dżemu i zamrażara pełna!!a dziś też ogórkowa. od jutra krupnik:)mniam

byle do poniedziałku-na 15 wizyta i mam nadzieję że znów usłyszę iż szyjka w porządku...

I to tak bezczelnie bezlitosne!

Kartagina, ten blog to bieda, nie to, co kulinarne... :sorry2: Naprawdę musiałabym się do niego przyłożyć, żeby zaczął wyglądać, a nie jak taka sraczka z rzygami wymieszana...

I w ogóle protestuję, gdyż podczas gdy ja jestem we Wrzeszczu, to moja zupa prawie w Sopocie, czeka na mnie samotnie na kuchence i CHCĘ JĄ ZJEŚĆ! Mój krem z kalafioraaaaaaaaaaaaa...

Wszystkie Was boli w kroku, a mnie się chce seksu :wściekła/y: Jeszcze 6 dni cholernych globulek albo oszaleję i się za roboty ręczne wezmęęęęęęęęęhhAHAHHAHAHH

reklama
heja!

Mnie jeszcze nic nie boli jeżeli chodzi o kości, ciekawe czy zacznie, może lepiej nie...

Citrus nie gadaj, że sraczka z rzygami, ja tam podziwiam te które robią coś same z siebie np prowadzą bloga, szydełkują itp ja jestem jakaś taka spompowana w tej ciąży i leniwa.

Dziś mam kiepski dzień, od rana zawroty głowy, dreszcze i 4 razy mnie przeczyściło, mam nadzieję, że nie pobiera mnie żadne choróbsko.

Jagodami też się w tym tygodniu obrzerałąm, bo mam takie w słoiku na zimę od mamy, pychota. Może i ja zrobię ogórkową...

Do góry