reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

Nooo
rozczuliłam się.
Ale byłam w szoku, bo nie sądziłam, że cokolwiek będzie widać na 3d - ja głównie z tłuszczu się składam. A tu niespodzianka;-)

Aśka &&&&& za l4 i wizytę!

reklama
widac , widac..krytyku wieczny

dziewczyny, Was tez tak krok boli?
mnie normalnie, jak po tygodniowym seksie non stop..
tzn tak to sobie wyobrazam;-):-D

boli jak skurczypaputek, juz tak od kilku tygodni

Zapominajka moj tez był zdziwiony jak mu o tym bolu powiedziałąm... to skupił sie na szyjce, powiedział ze widocznie kosci sie rozłaząi tyle było tłumaczenia

Mój mi powiedział, że to sprawka chłopa i się głupio uśmiechnął...
Ale nic mi nieprawidłowego nie znalazł, więc skoro mamy to razem - to pewnie normalka...

no u mnie chlopa wina byc to nie moze, bo u nas raczej wstrzemiezliwosc zalecana, ze wzgledu na ta szyjke przykrotka..

czyli ma nas to kilka, to juz nie halunie

no wlasnie, jak ktos ma szczescie miec szersze biodra to podobno mniej daja sie te kosci we znaki..
ja w ogole bioder nie mam,moj S mowi od kilku tygodni ze nareszcie wygladam kobieco a nie jak gowniarz
eee, tak zle i tak niedobrze:-D

Ja myślałam, że w Holandii dłuższy macierzyński:szok:
A to gorzej niż w Pl...

A ja mam biodra szerokie, cała szeroka jestem i mnie boli

reklama
Do góry