Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Ja też nie mam szwu, mam szyjkę krótką z urody i po zabiegach, ale jest wszystko ok, być może teraz się wydłużyła, muszę to właśnie ustalić. Gin tak jak pisałam mówi, że wszystko ok i ciąża prawidłowa.
Zapomniajka jeżeli rozmawiasz z Lorelain przekaż jej gratulację, trzymam za nią kciuki.
Smiać mi się chce Zapominajka bo dopiero obie wymieniałyśmy samochody, jak napisałaś dziś o meblach to znowu się uśmiechnęłam, bo jutro przyjeżdza do nas Pan podpisać umowę na zabudowe przedpokoju i jeden szafki w sypialniJak to życie czasem podobnie się układa, chodzi mi że w tych samych etapach podobne rzeczy.
No to fajnie się złożyło.
Tylko my jeszcze pomiarów nie mamy.
Myślę, że następnym razem musimy wcześniej się zgadać i jakieś zakupy grupowe robić, może zniżki będą
![śmiech :-D :-D](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/laugh.gif)
Witam serdecznie,
Pozwoliłam sobie do Was dołączyćRównież spodziewam się swojego maleństwa w maju i już nie mogę się doczekać, pewnie Wy też co
? Jestem nowa na forum. Poszukuję tu ciekawych porad odnośnie zakupów i oczywiście wszystkiego co związane z dziećmi. Szykuję pomału wyprawkę dla mojego maleństwa i będę potrzebowała pomocy
Mam nadzieję, że mogę na Was liczyć?
Pozdrawiam
Witaj krajanko ;-)
Też mam owczarkę.