reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

reklama
sembo całkiem fajn ta fryzurka:) podoba mi się:)

Edit

I znow witam sie pierwsza:/
A tak bym pospala! Nic no,ide robic kawe i pod prysznic-moze to mnie rozrusza...

Ostatnia edycja:
Sembo suuuper fryzurka;-)

Ja też się witam poranie :)

Mała mi się tak rozszalała, że nie wiem jak mam siedzieć za tym biurkiem:szok:

Na 12 idę na wizytę, mam zamiar wydębić L4 na co najmniej 2 tygodnie;-)

witam,

Sembo
ładna fryzurka :)
Aśka powodzenia u lekarza &&& a z L4 nie powinno być problemu, myślę że nawet powinnaś odstać na miesiąc :)
A ja biorę się za sprzątanie, pranie :) dobrze, że zupkę wczoraj zrobiłam barszczyk ( jakby mało było mi w wigilie ) przynajmniej mam z głowy obiad.
miłego dnia kobitki

i ja się witam:)

Aśka, powodzenia na wizycie!!!
a wszystkim - miłego dnia!

ja mam nieplanowane mycie lodówki i kuchni w całosci - J. nie dokręcił butelki z cola i ją położył w lodówce :wściekła/y:- dalej chyba nie muszę opisywać, jak wygląda lodówka???? a do podłogi się mozna przykleić:wściekła/y: nic to, będzie miała ekstra mycie:-)

i musze odszukać w piwnicy świeczniki, bo w sobotę kolęda, ostatnie dwa lata nie przyjmowaliśmy, bo sobie wymyślali np. w środę o 12:szok: no przykro mi, ale z powodu kolędy urlopu brać nie będę.... no ale w tym roku w sobotę, więc przy okazji moze pogadamy o chrzcie, bo my nie mamy slubu i przy Zosi problemu nie robili (bo na szczęście parafię rpowadzą zakonnicy, a nie ksieża), ale coś się miało zmienić....

no nic, miłego dnia raz jeszcze!!!!

witam!!
Aska powodzenia na wizycie,czekamy na wiesci!!

Dziewczyny...mam dosyc tej pogody. Pada i pada...wietrzysko straszne. Generalnie do du... Juz wolałabym snieg.Już drugi dzień bez spaceru:/ Podjelam decyzje by troche ruszyc tyłek,bede na basen jeżdzic i moze w domu troche sie pogimnastykuje. Tylko zeby mi tych ambicji starczylo...
Kurde w dodtku ciagnie mnie skora na brzuchu,smaruje tymi kremami,żelami i dupa skoncze pewnie z jednym wielkim rozstepem jako brzuchem:wściekła/y:

Cześć baby;
u mnie też leje i wieje. Okropność.

oto mój nowy fryzzz :)
wybaczcie moją gębę - zero makijazu, mam wolne, nie chce mi się :D

Zobacz załącznik 527273

Bardzo fajna fryzura!!!
Ja niestety nie mogę mieć takich cięć, bo moje włosy się kręcą i nawet prostowanie działa na kilka minut :sorry2:

Aśka trzymam kciuki i czekam na wieści.

dzień dobry O_O ja już po śniadanku, dziś nie mam za wiele w planach, tylko kawka i zakupy z koleżanką no i sklecenie obiadu. Wczoraj przez cały dzień nie zjadłam absolutnie nic zdrowego więc dzisiaj mam zamiar się poprawić bo aż się czuje winna. Weekend zapowiada się znów pracujący niestety ...

reklama
heh dziękuje ;* ciesze że wam się podoba. Nigdy jeszcze nie miałam takich krótkich włosów zawsze przynajmniej do ramion. Trochę się zmartwiłam bo liczyłam tygodnie przepracowane do macierzyńskiego i wyszło mi że może mi zabraknąć 3 żebym się zakwalifikowała... raz mi wychodzi tak a raz inaczej info w necie są sprzeczne, nie chce panikować no ale kurde co ja zrobie jak mi nie przyznają macierzyńskiego...? ;/

Do góry