reklama
mysiak
Fanka BB :)
pospałam od 16 do 19, potem pobyczyłam sie na lezaco jeszcze.. teraz popijam słabą kawusie i pewnie skocze spac hahaha
ja na zaparcia i wzdęcia polecam jogurty, ale regularnie
ja na zaparcia i wzdęcia polecam jogurty, ale regularnie
Dzien dobry!
Ja juz wstana
A tak mi sie dobrze spalo,i sen taki mily ... mmm...
A rzeczywistosc? Coz,siuski w pojemnik zebrane,czas na prysznic,zrobienie sie na bostwo i w droge! Do laboratoriowego wampira coby krwi upuscil a potem do pracy...
Milego dnia!
PS wiikki kciuki zacisniete &&&
Ja juz wstana
A tak mi sie dobrze spalo,i sen taki mily ... mmm...
A rzeczywistosc? Coz,siuski w pojemnik zebrane,czas na prysznic,zrobienie sie na bostwo i w droge! Do laboratoriowego wampira coby krwi upuscil a potem do pracy...
Milego dnia!
PS wiikki kciuki zacisniete &&&
Ostatnia edycja:
No i mamy nowy rok ....szkoda tylko, że dla mnie zaczął się tak beznadziejnie:-( Wczoraj ryczałam cały dzień - dosłownie, pokłóciłam się z D., sprawa nadal nie przegadana więc pewnie dziś powtórka z rozrywki, aż mi się nie chce do domu wracać. Do tego oczy mam tak napuchnięte że ledwo na nie widzę, zaraz w pracy będą się dopytywać co mi się stało i pewnie znowu się poryczę :-(
Ale mam nadzieję, że wam się lepiej poukładało z tego co czytałam to raczej tak;-)
Wszystkim majówkom życzę wszystkiego najj w tym Nowym 2013 Roku:-)
Ale mam nadzieję, że wam się lepiej poukładało z tego co czytałam to raczej tak;-)
Wszystkim majówkom życzę wszystkiego najj w tym Nowym 2013 Roku:-)
citrus
Asia, spokojnie, nie jesteś jedyna! Też z rana wyjca zaliczyłam, ale bardziej dlatego, że wybitnie nie chcę iść do pracy, tylko że nie bardzo mam wyjście. Znaczy jasne, mogę zrezygnować, ale wtedy w domowym budżecie będzie prawie tysiąc złotych mniej, co jak za pracę na pół etatu (biorąc pod uwagę sytuację na rynku pracy w Gdańsku, zwłaszcza wśród studentów) mało nie jest :-(
Cytryna dzięki
Co do pracy to też nie mam najmniejszej ochoty tu przychodzić .... tyle, że ja mogę iść na L4, no i współczuję Ci, że Ty nie możesz skorzystać z takiej możliwości .... nie ma sprawiedliwości A właśnie jutro idę na wizytę i mam zamiar trochę odpocząć (czytaj "wreszcie iść na zwolnienie")
A faktem jest, że w naszej sytuacji liczy się każdy grosz :/
Co do pracy to też nie mam najmniejszej ochoty tu przychodzić .... tyle, że ja mogę iść na L4, no i współczuję Ci, że Ty nie możesz skorzystać z takiej możliwości .... nie ma sprawiedliwości A właśnie jutro idę na wizytę i mam zamiar trochę odpocząć (czytaj "wreszcie iść na zwolnienie")
A faktem jest, że w naszej sytuacji liczy się każdy grosz :/
sembonzakura
jak wy marudzicie baby ja całe święta zasuwałam, sylwester, nowy rok, a dziś wreszcie wolne ... i już mi się nudzi. M. cały dom posprzątał obiad mam gotowy, tylko w szafie posprzątać mi zostało bo żywcem nie ma co robić! Chyba jednak przejdę się do charity, może coś upoluje ciekawego. Korci mnie to szydełko myślałam też żeby może własnoręcznie maluchowi karuzelę nad łóżeczko zrobić: mam dużo kolorowego filcu, do tego trochę kolorowych nici...
aniaczek
Hallo,
Witam się po dłuższej przerwie, byliśmy tydzień u rodziców, pospaliśmy do 11, wypoczęliśmy, szkoda, że jak zwykle szybko zleciało. Troszkę Was nadrobiłam i widzę, że raczej wszystko ok.
Jestem z Wami maruderami jeżeli chodzi o pracę, tak mi się dziś nie chciało wstawać, że też byłam bliska płaczu, tym bardziej, że w pracy nie byłam od 21 grudnia.
U mnie wszystko ok, zaliczyłam dwie wizyty, które opisałam w odpowiednim wątku.
Tutaj oficjalnie jeszcze się pochwalę, że będziemy mieli synka WIKTORA, także moje przeczucia się sprawdziły.
Sambo podziwiam Twoją aktywność, u mnie jest i tak o niebo lepiej w porównaniu z pierwszym trymestrem, ale jednak chyba cały czas towarzyszy mi leń.
Po powrocie ze świąt stanęłam na wagę i +1kg, tak się objadłam, że pierwszy dzień po świętach spędziłam w łóżku z bólem żołądka i mdłościami z objedzenia.
Życzę Wszystkim Wam oraz Waszym bliskim szczęśliwego roku 2013, codziennego uśmiechu na twarzy, dużo zdrówka i oczywiście każdej pomyślnego rozwiązania!!!
Witam się po dłuższej przerwie, byliśmy tydzień u rodziców, pospaliśmy do 11, wypoczęliśmy, szkoda, że jak zwykle szybko zleciało. Troszkę Was nadrobiłam i widzę, że raczej wszystko ok.
Jestem z Wami maruderami jeżeli chodzi o pracę, tak mi się dziś nie chciało wstawać, że też byłam bliska płaczu, tym bardziej, że w pracy nie byłam od 21 grudnia.
U mnie wszystko ok, zaliczyłam dwie wizyty, które opisałam w odpowiednim wątku.
Tutaj oficjalnie jeszcze się pochwalę, że będziemy mieli synka WIKTORA, także moje przeczucia się sprawdziły.
Sambo podziwiam Twoją aktywność, u mnie jest i tak o niebo lepiej w porównaniu z pierwszym trymestrem, ale jednak chyba cały czas towarzyszy mi leń.
Po powrocie ze świąt stanęłam na wagę i +1kg, tak się objadłam, że pierwszy dzień po świętach spędziłam w łóżku z bólem żołądka i mdłościami z objedzenia.
Życzę Wszystkim Wam oraz Waszym bliskim szczęśliwego roku 2013, codziennego uśmiechu na twarzy, dużo zdrówka i oczywiście każdej pomyślnego rozwiązania!!!
reklama
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Dzień dobry baby;
u nas choróbsko na całego, więc dzisiaj biegniemy do lekarza.
Współczuję kłótni noworocznych i podłych nastrojów.
Mój też nie najlepszy, ale to z powodu kolejnych musowych zmian planów i choroby.
u nas choróbsko na całego, więc dzisiaj biegniemy do lekarza.
łoooo to się uśmiałamJa wczoraj łyknęłam Ulgix wzdęcia i mój Małż miał prywatny pokaz fajerwerków w domu
Współczuję kłótni noworocznych i podłych nastrojów.
Mój też nie najlepszy, ale to z powodu kolejnych musowych zmian planów i choroby.
Podziel się: