reklama
Wszystkiego dobrego w Nowym Roku Kobietki!
Przechorowałam ostatni czas, dzieci też, mały jeszcze się smarcze a starsza nareszcie jutro do przedszkola. Sylwestra przetrzymałam do 3 a dziś praktycznie większość dnia przespałam. ale fajnie minęło, załapaliśmy fazę na karty, jakoś szybciej mi się leży
Cytryna gratuluję 3 latek!
nanu ja też mam 104 cm
a sushi można jeść w ciąży? zawsze myślałam że nie...
oj jak ja się cieszę że już wracamy do normalnego rozkładu dnia... jedni do pracy, inni do przedszkola, a pozostali leżeć
Przechorowałam ostatni czas, dzieci też, mały jeszcze się smarcze a starsza nareszcie jutro do przedszkola. Sylwestra przetrzymałam do 3 a dziś praktycznie większość dnia przespałam. ale fajnie minęło, załapaliśmy fazę na karty, jakoś szybciej mi się leży
Cytryna gratuluję 3 latek!
nanu ja też mam 104 cm
a sushi można jeść w ciąży? zawsze myślałam że nie...
oj jak ja się cieszę że już wracamy do normalnego rozkładu dnia... jedni do pracy, inni do przedszkola, a pozostali leżeć
ja mam straszną ochotę ostatnio na łososia, chyba przy następnej wyprawie do gina sobie kupię albo wcześniej namówię M. na zakupy
mam po tych wszystkich imprezach takie gazy że czasem się zastanawiam, czy to jelita czy skurcze. niby 5 ciąża ale zupełnie tego nie umiem rozpoznać. macie coś na odgazowanie?
mam po tych wszystkich imprezach takie gazy że czasem się zastanawiam, czy to jelita czy skurcze. niby 5 ciąża ale zupełnie tego nie umiem rozpoznać. macie coś na odgazowanie?
mandarynki? O! pierwsze słyszę. spróbuję. espumisan można? pytałaś lekarza? jeszcze słyszałam o herbatce koperkowej, kiedyś dzieciom podawałam... to pewnie przypadłość leżących ale czasem normalnie ciężko wytrzymać nawet z bólu jelit
sembonzakura
Fanka BB :)
ja też mam mega wzdęcia, wogóle załatwiam się na raty o początku ciąży. Staram się pić dziurawiec i inne zioła na trawienie ale jakoś średnio działają ;/
reklama
Podziel się: