reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

Wpadam na chwilke zlozyc zyczenia ;-)

Plona sztuczne ognie, plynie juz muzyka, idzie Nowy Rok, stary juz umyka więc wzniesmy puchary, tanczmy do rana, niech los nam nie szczedzi kawioru i szampana.(bezalkocholu):-D:-D
Citrus-W tym roku i my bedziemy strzelac faierwerki ,,,chodz nie przepadam za ta idiotyczna zabawka ,ktora okalecza ludzi :tak:

reklama
Kochane majóweczki, widzę, że jak mnie nie ma, to jesteście niesamowicie aktywne. Zrobiłam sobie przerwę na ślub a tu tyyyle stron do nadrobienia :) pozdrawiam Was serdecznie i życzę szczęścia i mnóstwo zdrowia w Nowym Roku :)

dobry noworocznie, niektórzy muszą się zbierać do pracy... tak tak... w New Looku nawet Nowy Rok to okazja do zarobienia kasy ;/
kochane pamiętacie jak się szydełkowało? Złapałam zajawkę żeby spróbować znowu ;) takie piękne rzeczy można zrobić z włóczki ;)

Dzien dobry w nowym roku :)

Posiedziałam z chłopem do 4 nad ranem :) było miło, we dwoje.. czas dla siebie.

Obudzilismy Asie na fajerwerki, ale gdzie tak.. po minucie powiedziała juz wystarzy i poszła dalej spac, zaden huk jej nie przeszkadza....to jej 4 sylwester a ona ani razu sie nie obudziła... ja drzałam zebys ie nie przestraszyła a ona spi jak kamien...
Życzę sobie w nowym roku by drugie było do spania jak Asia...

sembonzakura.. wspołczuje, ze musisz do pracki... ae mimo wszytsko zeby było spokojnie i miło..

Dzień dobry w Nowym Roku :-)

dobry noworocznie, niektórzy muszą się zbierać do pracy... tak tak... w New Looku nawet Nowy Rok to okazja do zarobienia kasy ;/
kochane pamiętacie jak się szydełkowało? Złapałam zajawkę żeby spróbować znowu ;) takie piękne rzeczy można zrobić z włóczki ;)

Nawet dziś do pracy :szok: No w szoku jestem absolutnym.
A szydełkowania nie pamiętam, ale ja nigdy nie miałam cierpliwości do takich robótek.

Ja padłam o 1.30
A młody w nocy obudził się z gorączką i okropnym kaszlem :-(
A miałam taki plan, że jutro (po 2 miesiącach) pójdzie do przedszkola.

Oj Zapominajka, wy to macie z tym Iggym :-( Nie myślałaś, żeby się z nim kiedyś do sanatorium wybrać, skoro tak często choruje?

My też położyliśmy się po pierwszej. Oglądałam te wszystkie koncerty na Dwójce i Polsacie... i byłam zażenowana.
W. oglądał i własnym oczom nie wierzył, jakie "gwiazdy" występują i jakie to wszystko jest miałkie, z jednej strony mieliśmy ubaw, z drugiej paliliśmy się ze wstydu za to, czym nas karmią.
Niuniek z kolei podczas puszczania fajerwerków oparł się przednimi łapami o parapet i sobie oglądał spokojnie, zero stresu, zero nerwów, nic. Chyba mu się podobało, bo jak urzeczony stał :laugh2:

reklama
a my usnęliśmy o 23 i przespaliśmy wejście w Nowy Rok... o 00:00 trochę huku nas wybudziło ale poszliśmy spać dalej...niestety mój małż musiał wstać o 04:00 do pracy więc chociaż trochę pospaliśmy.... ale huku było co niemiara..chyba godzinę się tłukli tymi fajerwerkami...a moja kocina tylko radary nastawiała i wtuliła siw w kołdrę.... więc Citrus podziwiam twojego Niuńka za zimną krew....

A co do szydełkowania...mam chyba dwie lewe ręce....więc nie bardzo pomogę w tym temacie...

Do góry