reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

i ja witam.my poszliśmy spać o 2,ale było bardzo rodzinnie,ja leząca,znajomi z miesięczną córeczką a następni ogłosili poczęcie,fajnie wejść z taką wiadomością w Nowy Rok:-)

reklama
Witajcie noworocznie, mam coś dla Was:-) Zobacz załącznik 526966 Wszystkiego, co najlepsze dla Was!:-) A moja Madzia to musiała mieć przeżycia, strzały, huki, mama się przejadła że hoho i po 2.00 poszłyśmy spać! A od rana z szampanem, bo wczoraj nie dopiłam;-), igraszki:laugh2: No i nadal w wyrku, bo wieczorem powtórka- mamy gości, rodzina z Zamościa przyjeżdżają...

Co do szydełkowania, to niet, ale kiedyś na drutach robiłam. Kocur przed 24.00 wylazł nawet na balkon, hehe, ale o 24.00 jak zaczęło się na dobre to szybko uciekł na akwarium. Sunia też się trochę strachała, ale patrzyła na nasze reakcje i się uspokajała.

Citrus właśnie patrzę na powtórkę na Polsacie...tragedia na prawdę...Kowalska np...ja uczyłam się śpiewać rok czasu, takie moje hobby i właśnie jedną z pierwszych piosenek była ta, którą śpiewała...no powiem Wam, że chyba lepiej ją zaśpiewałam (a nie jestem super extra hiper talentem)....Pod koniec się trochę rozkręciła....Jakoś w ogóle fałszują i jakieś dziwne wersje, średnio mi się to podoba. Może dlatego, że zimno? Czy coś....
Jeeeeezu, a ten Kowalski z piosenką MJ? Głos ma, ale wg mnie, trzeba być na prawdę zajebistym, żeby w ogóle brać się za próbowanie zaspiewania JEGO piosenek!! No, ale Big Cyc jak zawsze- super :tak:i Krzywy też ok, czyli jaki wniosek? tylko dawni, klasyczni piosenkarze i muzycy coś sobą reprezentują. (no może znalazło, by się kilka świeżaków b, dobrych np. Ewa Farna, ale coraz gorzej z nimi).

Ostatnia edycja:
Zapominajka przybijam łapke... moja Aska tez tak teraz zaczeła chorowac... juro konczymy antybiotyk, robimy 2 dni przerwy i zaczynamy szczepionke do nosa.... az sie boje co przez te dwa dni sie wykluje...

Witam sie w Nowym Roku :) My o 3 dotarlismy do domu i od razu walnelismy sie spac ;) Bylo cudnie - znajomi tak ciesza sie na przyjscie na swiat naszego synka :)

Dzisiaj wstalismy na obiad i teraz zamierzamy ogladac film - polecam the killing to serial ale wciaga :)

Zapominajka przybijam łapke... moja Aska tez tak teraz zaczeła chorowac... juro konczymy antybiotyk, robimy 2 dni przerwy i zaczynamy szczepionke do nosa.... az sie boje co przez te dwa dni sie wykluje...

co za szczepionka do nosa. u nas o czyms takim nie slyszalam macie jakies zalegle szczepienia czy cos dodatkowego robicie. zdrowka dla malej

Zapominajka-wy to tez nie odpoczniecie od tych chorob, 2 miesiace bez przedszkola pewnie juz zapomnial jak tam jest:-) zzdrowka dla Igorka

Już się chyba przyzwyczailiśmy. Ale muszę powiedzieć, że już mnie nawet przestało wkurzać, że wyjść nie można - bo albo gorączka, albo osłabienie, albo pogoda pod psem...
Miałam plan, że jutro siadam do pracy i kończę ją pisać.

Mysiak no wy to chyba też jakieś pechowe w ostatnich tygodniach.

reklama
co za szczepionka do nosa. u nas o czyms takim nie slyszalam macie jakies zalegle szczepienia czy cos dodatkowego robicie. zdrowka dla malej

http://www.doz.pl/leki/p237-Polyvaccinum_mite_zawiesina_do_nosa

Aska od wrzesnia nie wychodzi z niezytu nosa... ma jakis ucisk w uszach co upośledza jej słuch... musimy ten nos wyleczyc y moc zacząć walczyć o jej słuch a wszystko przez jedną infekcje bakteryjną, która wciąż nawraca, a w wymazach nic nie wychodzi.... pomaga dopiero antybiotyk na 10 dni, ale to tylko dorażnie... wiec laryngolog zalecia szczepionke donosowa...

Ostatnia edycja:
Do góry