reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

dzien dobry...

Spałam dzis max 3h w nocy... hehs Aska wyła, budziła sie, gadała, wierciła... zaraz sie zbieram i jedziemy na pogotowie...5 doba antybiotyku a ona ma dalej 39,8.... wyje zbolu ucha... przeciwgoraczkowe działaja na chwile i wszytsko wraca.... do tego doszedł kaszel jeszcze.... Przez 4 dni zjadła poł szklanki kisielu, poł szklanki budyniu, poł kromki chleba i poł naleśnika... ta choroba to jakaś masakra....

JEstem "wypruta"

reklama
mnie też ból łydki męczy, na szczęście skurczy póki co brak
muszę kupić jakieś witaminki dla ciężarnej bo póki co na kwasie foliowym jadę
mysiak współczuje chorubska :-(masakra tak na same święta....

ja się zabieram za pieczenie sernika :tak:mniam
a tak w planach na dziś sałatka i pieczeń na I dzień świąt
poza tym wpadnie dawno nie widziana koleżanka z rodzinką :) więc dzień coś szybko dziś minie..

Cześć baby.

Nanu gdzie ta śliwka, bo ja nie widzę :tak:

Cześć dziewczyny!
sto lat tu już nie zaglądałam :)
u mnie wszystko w porzadku i wiemy już że będzie na pewno syn! :-D tak jak czułam od początku :tak:
ma już 410 g, i ponad 20 cm + nóżki. Lekarz na połówkowym potwierdził że wszystko super i to jest dla mnie najlepszy prezent na Święta.

Wpadłam złożyć Wam najgorętsze zyczenia- Zdrowych, pogodnych Świąt, dużo radości przy stole!

Gratuluję!

dzien dobry...

Spałam dzis max 3h w nocy... hehs Aska wyła, budziła sie, gadała, wierciła... zaraz sie zbieram i jedziemy na pogotowie...5 doba antybiotyku a ona ma dalej 39,8.... wyje zbolu ucha... przeciwgoraczkowe działaja na chwile i wszytsko wraca.... do tego doszedł kaszel jeszcze.... Przez 4 dni zjadła poł szklanki kisielu, poł szklanki budyniu, poł kromki chleba i poł naleśnika... ta choroba to jakaś masakra....

JEstem "wypruta"

Matko :szok: co wy się nacierpicie...
Może źle dobrany antybiotyk jest.
Życzę wam dużo zdrowia i daj znać co wam lekarz powiedział.

Sembo może wkładki stosuj delikatniejsze, albo bawełniane jakieś. To normalne, że wydzieliny jest więcej.
Fiołkowa a co ty bierzesz na to serducho?

A ja się zaraz za ciasto biorę i pieczarki.
Dzisiaj też mnie walka w kuchni czeka!

Witajcie :happy:
Zaraz zbieram się do Mamy na lepienie uszek i pierogów na naszą dzisiejszą wigilię :happy:

sembonzakura
, ja też mam więcej wydzieliny, a jeszcze w połączeniu z luteiną normalnie się ze mnie leje:baffled:
I też jestem mocno podrażniona, ale pomaga mi żel Laci Bios Femina, o taki: Lacibios femina żel 30 ml - Apteka Internetowa Cefarm24 Może Ci ktoś wyśle z Polski?

Zapominajka, biorę Metocard, ale wydaje mi się, że za małą dawkę na moją wagę... Problem w tym, że mój kardiolog tak dziwnie pracuje, że cudem jest go złapać w szpitalu:dry:

Co do bólu łydek, to też słyszałam, że potas, nie tylko magnez.
Mnie na szczęście nie bolą, ale zaczynają mnie boleć biodra podczas spania:no:

Wczoraj dostałam najpiękniejszy prezent jaki mogłam sobie wymarzyć na gwiazdkę- solidnego kopniaka od mojej małej córeczki! to niesamowite, 4 lata walki, marzenia się spełniają! chlip, chlip! A dziś od rana bulgotki cały czas czuć :)

Wikki kurka Ty nie masz, co robić w nocy? post o 4:38?????? :szok:;-)

A fajne te wasze kolory pazurków, też bym śliwkę wybrała :) Ja zobacze co tam w zestawie i coś się wybierze:)

Mysiak to 3mam kciuki, zeby małej szybko przeszło! no i odpocznij jak tylko będziesz mogła bidulko!

Ja dziś lece nie dlugo do tesciowej pomoc, potem do mamy pomoc przy salatce, takze odezwe sie pewnie wieczorkiem, buzki!

Hmm... Cytryna gotuje właśnie kapustę do kapusty z grochem (groch już gotowy). Zabieram się za pieczenie keksów, makowca i sernika.

Trochę mnie kłuje od wczoraj w okolicach lewego jajnika (?). Miałyście coś podobnego, czy powinnam zacząć się niepokoić?

Ooooooobłęd. Ja to chyba w ciąży zaliczyłam poważny regres umysłowy. Wyjęłam sobie składniki na ciasta, porównałam z przepisami... co się okazuje? Brakuje mi dwóch kostek masła i cukru pudru. No przecież chory łeb totalnie :-D :sorry2:

reklama
Aż wstyd się przyznać, ale ja nic nie działam w kuchni ;-) Jutro idę jeszcze do pracy więc do rodziców jedziemy w Wigilię popołudniu już "na gotowe". Mam sporą rodzinę, więc rąk do pracy jest wystarczająco :)

Mieszkanko ogarnięte. Zaraz jedziemy po choinkę. Potem ją ubierzemy hihihihi Aha i za chwile biorę się za pieczenie pierniczków. Zostanie mi tylko zapakowanie ostatnich prezentów.

Dzisiaj pierwszy raz poczułam dzidziusia!!! Delikatne ruchy poczułam. Żaden kopniak - to jeszcze przede mną - ale i tak cudowne uczucie :)

Życzę Wam Spokojnych, Rodzinnych i Magicznych Świąt!!!!

Do góry